GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Detingut un home al Vendrell com a presumpte agressor de la seva germana

L'home es troba sota custòdia policial a l'espera de passar a disposició judicial
Detingut un home al Vendrell com a presumpte agressor de la seva germana | Policia Local

 

 

El matí d'aquest divendres, 28 de juny, la Policia Local del Vendrell ha detingut un home acusat d'agredir la seva germana. El presumpte agressor ha estat denunciat per un delicte de violència domèstica.

 

Un cop finalitzades les corresponents diligències, els agents locals han traslladat la custòdia del detingut als Mossos d'Esquadra, que es faran càrrec de la situació a l'espera que passi a disposició judicial.

 

 

Dia mogut al Baix Penedès

D'altra banda, un accident i un incendi han fet saltar les alarmes a Calafell. Concretament l'accident s'ha produït entre un camió i un turisme que han impactat aparatosament a la C-31. Mentre que en aquesta mateixa via, les flames haurien calcinat els matolls i la vegetació a tocar de la calçada.

 

Durant una prop d'una hora els serveis d'emergències s'han vist obligats a tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa; si bé no s'han hagut de lamentar ferits de l'accident ni una gran afectació de l'incendi, que s'ha pogut controlar a temps de mals majors. 

 

Un accident i un incendi obliguen a tallar durant una hora la C-31, a Calafell | @bombersalcover