Enxampen al Vendrell l'autor del robatori d'un cotxe el passat mes d'agost

L'home ha estat trobat amb el vehicle a la Rambla
El cotxe que ha recuperat la policia local del Vendrell. | Policia Municipal del Vendrell

 

La Policia Municipal del Vendrell ha detingut aquesta passada matinada un home en relació al robatori d'un cotxe que es va denunciar el passat mes d'agost. Agents de la policia vendrellenca han localitzat l'individu a la Rambla del Vendrell, al costat del cotxe que havia estat robat, i han procedit a la seva detenció. També han pogut recuperar, doncs, el vehicle, que ha estat traslladat a les dependències policials a l'espera de ser retornat a la seva propietària.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El furt del cotxe va ser denunciat el passat mes d'agost a la policia local del Vendrell, per part de la propietària del vehicle. Finalment, aquest 13 de setembre ha estat localitzat el cotxe en ple centre del Vendrell. Amb ell hi havia un individu, que ha estat detingut pels agents de policia del torn de nit. 

 

Increment dels fets delictius al Vendrell

Durant l'últim any, els fets delictius al Vendrell han tingut un increment del 20%, segons dades que va oferir l'Ajuntament del Vendrell a finals del passat mes de juliol, quan es va fer l'última Junta de Seguretat Local. Entre el juliol del 2018 i el juliol del 2019 s'han recollit a la capital del Baix Penedès 2.940 denúncies relacionades amb fets penals. L'increment més gran s'ha registrat als robatoris a l'interior d'habitatges, que han tingut una crescuda del 23%.

 

Aquests robatoris han augmentat a tota la comarca, i diferents ajuntaments han demanat mesures per revertir la situació. La Bisbal del Penedès ha organitzat per aquests mesos de setembre i octubre diverses xerrades per prevenir els robatoris a l'interior dels domicilis. Són sessions que estan conduïdes pels Mossos d'Esquadra, i en les quals es donen consells als veïns per millorar la seguretat a l'interior de les llars. Es poden consultar les diferents xerrades que es fan als nuclis de la Bisbal en aquest enllaç.