Detenen quatre persones que estaven saquejant comerços al centre del Vendrell

Eren tres nois i una noia d'entre 15 i 20 anys
Un cotxe de la policia local del Vendrell. | Policia Municipal del Vendrell

 

La Policia Municipal del Vendrell, en una actuació conjunta amb els Mossos d'Esquadra, ha detingut aquesta passada nit quatre persones que estaven fent robatoris a l'interior de comerços del centre de la ciutat. En el moment que els agents els han aconseguit interceptar i detenir, el grup ja havia saquejat dos comerços rebentant les persianes, una perruqueria i un taller mecànic, i ho havien intentat en una oficina distribuïdora de Gas Repsol.

 

Joves amb edats entre els 15 i els 20 anys

La policia ha rebut l'avís d'una veïna del carrer de Mar a les 04.08 hores alertant d'un intent de robatori en un establiment. Quan els agents han arribat a lloc pocs minuts després, els joves han fugit en direcció a la Riera, però finalment els han interceptat. Es tractava de tres nois i una noia, d'entre 15 i 20 anys, que portaven estris i eines de ferreteria i guants. Un d'ells tenia antecedents per delictes similars.

 

Fent una cerca pel centre, els agents ha constatat que ja havien aconseguit entrar en dos establiments, un taller mecànic i una perruqueria. Des de la policia del Vendrell creuen que aquesta actuació ha permès evitar el que hagués pogut ser una nit encara més gran de saquejos a establiments. La noia ha estat traslladada a les dependències dels Mossos, mentre que la policia local s'ha fet càrrec dels dos joves. 

Detingut per un intent de robatori amb força

Aquest passat cap de setmana, la policia local del Vendrell ja va detenir un home que havia intentat fer un robatori amb força al centre de la ciutat. En la persecució que va precedir la detenció, l'home va saltar d'un segon pis i es va fer ferides al turmell. Una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va atendre, abans de ser detingut.