Una dona ferida greu en un accident de cotxe a Llorenç del Penedès

Ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell
Imatge d'un accés a Llorenç del Penedès | Cedida
 

Una dona ha quedat ferida en un accident de cotxe que ha tingut lloc aquesta passada nit del dilluns 11 de novembre a la carretera TP-2125, a Llorenç del Penedès. Segons ha explicat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'avís es va rebre a les 22.30 hores i dues ambulàncies es van desplaçar al lloc dels fets. Aparentment, el vehicle es va accidentar en una de les rotondes de la carretera. El SEM va traslladar la dona a l'Hospital del Vendrell amb pronòstic menys greu. 

Un cotxe topa amb un senglar a Riudecols

El de Llorenç del Penedès no va ser l'únic accident d'aquesta passada nit a la regió tarragonina. Una altra persona va resultar ferida a l'N-240 a Riudecols quan el vehicle que conduïa va topar amb un senglar. Sortosament, la persona no patia ferides greus i va ser atesa pel SEM al mateix lloc dels fets. Els accidents provocats per les topades amb senglars són habituals els últims mesos, i ja s'han registrat diversos casos al territori.

"L'Arboç ja prepara la segona Cursa-pedalada BTT, que es farà el desembre" "S'instal·len dos nous desfibril·ladors al Vendrell"