GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Demanen que l'empresa d'aigües del Vendrell tingui un horari d'atenció més ampli

La Xarxa Vendrellenca vol que la petició es traslladi al consell d'administració

La Xarxa Vendrellenca ha anunciat aquest dimecres 19 de febrer que farà arribar una petició als diferents grups municipals de l'Ajuntament perquè l'empresa mixta Aigües del Vendrell ampliï el seu horari d'atenció al públic. Antonio García, portaveu de la Xarxa, ha explicat que el passat més de novembre van entrar una instància a l'Ajuntament fent aquesta mateixa demanda, però que fins ara no hi ha hagut cap resposta des del consistori.

 

Per aquest motiu, han decidit fer arribar la petició als grups municipals perquè aquests la traslladin al consell d'administració de l'empresa mixta d'aigües. García creu que les oficines d'Aigües del Vendrell, l'antiga Aigües del Tomoví, haurien d'estar obertes al públic no només els matins, com passa ara, sinó també algunes tardes. «Hi ha gent que, per qüestions de feina, no pot anar a fer els tràmits els matins, amb el qual creiem que hauria d'obrir dues tardes a la setmana», ha explicat el portaveu de la Xarxa. Actualment, l'empresa obre tots els matins entre setmana de les nou del matí a la una del migdia.

 

Sense pressupostos participatius

Per altra banda, la Xarxa Vendrellenca també ha lamentat que el pressupost pel 2020 de l'Ajuntament del Vendrell, que s'ha aprovat inicialment aquest passat dilluns, no tingui cap partida destinada a fer pressupostos participatius aquest any. Segons Antonio García, «en un ple del passat desembre vam preguntar si aquest 2020 hi hauria pressupostos participatius, i des del govern ens van dir que s'estava treballant en la contractació de l'aplicació telemàtica per a dur-los a terme».

 

Però des de la Xarxa han constatat que als comptes no hi ha cap partida per aquest assumpte. Per això consideren «lamentable» que el govern municipal «vagi enrere en aquest tema». També pregunten a Junts pel Vendrell, que ha donat suport al projecte de pressupostos, per quin motiu no han exigit aquesta partida, després que el seu partit s'encarregués d'aquest àmbit el passat mandat.