Empreses del Baix Penedès donen màscares i guants a l'Hospital del Vendrell

Protecció Civil i policies locals també demanen material
Empreses del Baix Penedès han donat material de protecció a l'Hospital del Vendrell. | Xarxa Santa Tecla
 

L'Hospital de Vendrell ha rebut dos nous donatius de màscares, guants i solució alcohòlica, que han fet dues empreses del Baix Penedès. Es tracta de Saint Gobain, de l'Arboç, i Teichenné, de Bellvei. La primera ha fet un donatiu de màscares, mentre que la segona n'ha fet un altre de guants i solució alcohòlica.

 

Des de la Xarxa Sanitària Santa Tecla han agraït el gest solidari, que asseguren que ajudarà a alleugerir la tasca dels professionals sanitaris en la lluita contra el coronavirus. Aquest no és el primer donatiu que rep el centre hospitalari vendrellenc. Diferents comerços de la capital del Baix Penedès, així com la comunitat xinesa, també han fet aquesta setmana diferents donatius de material de prevenció divers.

 

Policia i protecció civil demanen guants i màscares

Paral·lelament, diferents cossos de seguretat de la comarca han fet una crida a la població per rebre màscares i guants, ja que no tenen suficient estoc. La petició l'han fet les últimes hores des de Protecció Civil de l'Arboç i des de la policia local de Calafell. Aquests últims han explicat que necessiten màscares de protecció de nivell dos o tres, i han deixat com a telèfon de contacte el número 977 69 90 07. 

Més notícies de la categoria Baix Penedès