GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sense acord per l'ERTO a Idiada: els sindicats denuncien acomiadaments

El sindicat UGT demana la retirada de l'expedient, que afecta 1.500 treballadors

El sindicat UGT de Catalunya ha informat en un comunicat que les negociacions per aplicar un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) a Applus Idiada s'han tancat sense acord entre la direcció de la companyia ubicada a Santa Oliva i la representació legal dels treballadors. El sindicat ha afirmat que l'ERTO afecta 1.500 treballadors i ha denunciat que l'empresa ha rescindit cinc contractes laborals temporals, un d'ells, d'un treballador que estava confinat a Igualada i no podia anar al seu centre de treball.

 

El sindicat no està d'acord amb les condicions de l'ERTO i tampoc amb la durada d'aquest, motiu pel qual no ha acceptat l'expedient i en reclama la seva retirada. Tampoc s'ha arribat a cap acord pel que fa les condicions econòmiques mínimes per als grups professionals de salari més baix. Un 20% d'Applus+ Idiada pertany a la Generalitat de Catalunya. L'empresa té centres a Santa Oliva, Granollers, Abrera, Madrid i Múrcia.