GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els estudiants universitaris arbocencs ja poden demanar la subvenció pel transport

Les sol·licituds es poden presentar fins al 20 de desembre
L'estació de tren de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç
 

Un any més, l'Ajuntament de l'Arboç ha obert la convocatòria perquè els estudiants universitaris del municipi puguin demanar una subvenció per cobrir part del transport. La convocatòria estarà oberta del 10 al 20 de desembre, i es poden beneficiar dels ajuts aquells arbocencs que cursin els estudis en universitats públiques. La mesura, aprovada per la Junta de Govern local, té l'objectiu «d'ajudar a garantir el dret a l'educació a tots els alumnes del municipi».

 

Per optar a la subvenció cal estar empadronat a l'Arboç, amb una antiguitat màxima d'un any, haver fet graus universitaris en centres públics el darrer any, i haver superat com a mínim el 75% dels crèdits del curs anterior. La subvenció màxima que pot rebre cada sol·licitant és de 300 euros, tot i que l'import variarà depenent de la distància que l'estudiant hagi de recórrer fins al centre universitari, el nombre de crèdits matriculats i el nombre de crèdits aprovats.

 

Documentació necessària que cal presentar

En total, l'Ajuntament de l'Arboç destina un  màxim de 75.000 euros a aquesta ajuda. La subvenció es pot demanar a les oficines d'atenció al ciutadà, on cal presentar complimentant un model que s'ofereix al mateix lloc. També cal aportar el Document Nacional d'Identitat (DNI) o el passaport en vigor, un volant d'empadronament al municipi, el resguard de la matrícula del curs 2018-2019, un comprovant de pagament de l'import de la matrícula, i l'acreditació de les notes del curs anterior.

 

L'Ajuntament de l'Arboç va començar a oferir aquesta subvenció als estudiants universitaris l'any passat. En el primer any, van demanar l'ajuda un total de 25 persones, de les quals 20 la van obtenir. El consistori ha decidit mantenir-la per aquest curs.

 

També et pot interessar: