Exposició sobre els 15 anys de ceràmica a la galeria de Camil·la Pérez, al Vendrell

Es tracta d'una mostra col·lectiva dels artistes que han exposat a la galeria
Camil·la Pérez fa una mostra dels 15 anys de vida de la seva galeria. | Ton Barnadas

 

Sota el títol de '15 anys de ceràmica' s'inaugurarà el pròxim divendres 7 de desembre, a les vuit del vespre i al Portal del Pardo, una mostra sobre els tres lustres que porta funcionant la galeria de Camil·la Pérez Salva, situada a la plaça de les Garrofes del Vendrell. Aquesta serà una exposició col·lectiva on hi prendran part la majoria dels més de 50 artistes que han mostrat les seves obres de ceràmica a la galeria vendrellenca durant aquests quinze anys. 

 

Tal com s'apunta des de l'organització de la mostra, aquesta suposa una bona oportunitat de prendre el pols a la ceràmica contemporània i totes les seves possibilitats. L'exposició acollirà doncs obres d'artistes com Agustín Ruíz de Almodóvar, Alison Tinker, Carme Balada, Cristina Guzmán Traver, Eulàlia Oliver, Hisae Yanase, Jaume Vila, Kwon Sang In, Madola, Maria Bofill, Maria Ramis, Mary Gumà, Mercè Rius, Núria Pié, Ramon Fort, Teresa Elias, Yukiko Murata o la mateixa Camil·la Pèrez Salvà, entre molts altres. 

 

Quinze anys impulsant la ceràmica al Vendrell

L’exposició es podrà visitar fins al 5 de gener del 2019, de dimarts a dissabte de 17.00 a 20.00 hores, i els dissabtes, diumenges i festius d’11.00 a 14.00 hores. El diumenge 16 de desembre, a les dotze del migdia, es farà una visita comentada. Camil·la Pérez Salvà va impulsar la seva pròpia galeria l'any 2003 al Vendrell, situada a la cèntrica plaça de les Garrofes. Allà, la ceramista vendrellenca hi ha mostrat i venut les seves obres, a més d'impulsar exposicions periòdiques d'altres ceramistes d'arreu del món.

 

A més a més, Camil·la Pérez Salvà forma part de la Comissió de la Biennal de Ceràmica del Vendrell, així com de la Fira i tots els actes relacionats amb la ceràmica. De la mateixa manera, ha estat membre de nombrosos jurats relacionats amb l'art de la ceràmica. La mostra del Portal del Pardo serà un reconeixement a l'espai que va impulsar el 2003 al Vendrell.