ALERTA

Un detingut al Vendrell per un possible cas de violència masclista

Ferida una noia per un atropellament a Calafell

La jove, de 27 anys, ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell
El succés ha tingut lloc al nucli de la platja de Calafell. | Ajuntament de Calafell

 

Una noia de 27 anys ha estat ferida aquest dimarts 3 de setembre al migdia després de ser atropellada per un vehicle a l'avinguda de Mossèn Jaume Soler, al nucli de la platja de Calafell. L'avís s'ha rebut a les 13.45 hores i l'atropellament ha tingut lloc a l'alçada del número set d'aquesta avinguda principal de la platja. Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a aquest mitjà, la noia ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell en estat menys greu.  

 

A més de les dues unitats del SEM que s'han desplaçat a la zona, també hi ha intervingut la policia local de Calafell. En aquesta mateixa avinguda ja van fer una actuació el SEM i la policia local aquest passat dissabte 31 d'agost, per una caiguda que va patir un nen d'un any a casa seva. Després de ser atès pels serveis d'emergència, el petit va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

 

Actuacions per la seguretat dels vianants

Aquesta primera setmana de setembre, la policia local del Vendrell està duent a terme una campanya on es posa èmfasi en la seguretat dels vianants. La campanya, que es fa de manera conjunta amb el Servei Català de Trànsit, vigilarà aquelles conductes que suposin un perill pels vianants, especialment les referides al respecte als passos de vianants, els semàfors o les zones de vianants.

 

Bolca un camió a l'AP-7

Pel que fa a la mobilitat a les carreteres tarragonines aquest dimarts 3 de setembre, l'incident més important ha tingut lloc a l'AP-7 al seu pas per l'Aldea, quan un camió que portava ferros ha bolcat a les 13.18 hores. El camió ha perdut part de la seva càrrega i s'ha hagut de tancar un dels dos carrils en direcció a Tarragona, tot i que els vehicles han pogut seguir circulant per l'altre.