GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ferit crític després de caure-li una branca al damunt a Coma-ruga

La víctima, un home d'uns 45 anys, ha estat traslladat amb helicòpter a la Vall d'Hebron
L'home ha estat traslladat a la Vall d'Hebron en helicòpter. | Cedida

Aquest divendres 13 de juliol, un home ha estat diagnosticat com a ferit crític després que li hagi caigut una branca d'un arbre al damunt a Coma-ruga. L'home, d'uns 45 anys, ha estat traslladat per un helicòpter del SEM a l'Hospital Vall d'Hebron amb un traumatisme toràcic i lumbar.

Una branca deixa un ferit crític a Coma-ruga

El Servei d'Emergències Mèdiques ha rebut l'avís aquest migdia, quan a un home que estava al carrer Tardor de Coma-ruga li ha caigut una branca al damunt. De resultes de l'accident, l'home ha sofert un traumatisme toràcic i lumbar, que l'han deixat en estat crític.

 

L'home que es trobava en aquesta via, s'ha vist sorprès en caure-li una branca d'un arbre, per raons que encara no es coneixen. Fins al lloc de l'incident, el SEM ha enviat diverses dotacions d'ambulàncies i, finalment, s'ha decidit traslladar-lo a la Vall d'Hebron amb helicòpter.

 

Aquest tipus de lesions, podrien provocar una fractura de la medul·la espinal, però fins que no es realitzin unes proves més exhaustives, no es coneixeran els resultats de la lesió que ha sofert.

Atropellen dos nens a Coma-ruga

Aquest matí també ha succeït un incident a Coma-ruga, concretament a la plaça Germans Trillas, quan dos nens, de 3 i 6 anys, han estat atropellats per un cotxe. Els infants, els quals es troben bé i conscients, han estat traslladats fins a l'Hospital del Vendrell perquè se'ls hi facin diverses proves mèdiques.

 

Els nens haurien travessat el carrer sense mirar i corrents i, per això, el cotxe, que no s'ho esperava, no ha pogut frenar i, com a conseqüència, tampoc ha pogut evitar el xoc. En una primera avaluació, els nens semblava que no tinguessin ferides, però això ho acabaran de determinar les proves de l'hospital.

 

D'altra banda, la Policia Local del Vendrell continua investigant l'accident als llocs dels fets, on també s'hi han desplaçat els Serveis d'Emergències Mèdiques.