Imatge de l'helicòpter del SEM, al lloc dels fets

Ferit greu un nen de nou anys en un atropellament al barri de Sant Salvador del Vendrell

El menor passejava per l'avinguda Palfuriana en un patinet 'hoverboard' | Ha estat evacuat en helicòpter a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Un nen de nou anys ha estat atropellat quan circulava en patinet pel barri marítim de Sant Salvador, al Vendrell (Baix Penedès). Tal com ha confirmat el Sistema d’Emergències Mèdiques, els fets s’han produït al voltant d’un quart de dues a l’avinguda Palfuriana, just davant de l'Auditori Pau Casals.

Traslladat d'urgència a l'Hospital Sant Joan de Déu

El menor, que circulava amb un ‘hoverboard’, hauria sortit de la vorera, cap a la calçada, i ha estat envestit per un automòbil que circulava a poca velocitat, segons han apuntat diversos testimonis. Tres dotacions terrestres del SEM han acudit al lloc dels fets, on l'han atès en una primera instància.

Posteriorment, ha estat traslladat d’urgència i en helicòpter cap a l’Hospital Sant Joan de Déu, a Barcelona, en estat greu.


Comentaris
Gesriona
No hi havia cap pas de vianants
Alfonso
Pobre niño Gracias por la información
Rosa
No es veritat que hagí passat a un pass de vianants,ha sigut el nen que s.ha sortit de la borera i sort que el senyor que conduïa el cotxe anava a poca velocitat....