Un ferit per inhalació de fum en un incendi al centre del Vendrell

El foc s'ha originat a la cuina de l'habitatge
Imatge d'arxiu d'un camió de Bombers. | BP Diari

 

Una persona ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell aquest divendres 29 de març a primera hora després d'inhalar fum en un incendi que ha tingut lloc al passatge del Tívoli, al centre de la ciutat. Segons els Bombers de la Generalitat, l'avís pel foc s'ha rebut a les 7.34 hores. Quan els Bombers han arribat a l'habitatge, el mateix llogater del pis ja havia apagat les flames, que s'havien originat a la cuina.

 

 

L'home, però, ha inhalat fum, per la qual cosa el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat a l'Hospital del Vendrell. També hi han estat traslladats la seva dona i el fill, perquè se'ls faci una revisió. Les dues dotacions de Bombers que han respost a l'avís han ventilat l'habitatge, mentre l'home era traslladat per una intoxicació lleu al centre hospitalari vendrellenc. 

 

Incendi en un hotel de Coma-ruga

El succés d'aquest divendres ha estat molt semblant al que va tenir lloc el dimarts d'aquesta setmana a Coma-ruga, en un hotel situat a l'avinguda de Brisamar. En aquell cas, el foc també es va originar a la cuina, i hi va haver un ferit menys greu, un treballador que va patir cremades a la cama. De resultes de l'incendi es van evacuar una desena de treballadors de l'hotel i es va procedir a ventilar la cuina.

 

Els Bombers van fer 317 actuacions a Calafell el 2018 

Per altra banda, els Bombers han presentat aquesta setmana el seu informe d'actuacions a Calafell l'any 2018. En total van fer 317 actuacions, que són les mateixes que havien fet el 2017. Les operacions de salvament (80) van ser les més nombroses, seguides de les assistències tècniques (75), els focs urbans (69), les de mobilitat (36) i els focs de vegetació (22). A tot el Baix Penedès, els Bombers van fer l'any passat un total de 1.595 sortides, destacant el mes d'octubre com un dels més moguts.