NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
El Festiuet arriba a Coma-ruga.

El Festiuet planta la bandera a la platja de Coma-ruga

Les entrades pel festival es posen a la venda aquest dimecres i el dijous s'anunciaran els primers grups
El Festiuet arriba a Coma-ruga.
El Festiuet arriba a Coma-ruga. | Cedida

L'organització del Festiuet ha confirmat aquest dimarts 5 de febrer el nou emplaçament del festival musical d'estiu, que serà la platja de Coma-ruga, al Vendrell. Aquesta opció ja feia dies que se sabia que estava sobre la taula, després que al gener el ple del Vendrell aprovés demanar els permisos a Costes per fer el festival a la platja. Faltava que Costes donés aquest permís, cosa que ja ha passat. D'aquesta manera, el Vendrell és la ciutat que acull el festival, que durant dos anys s'ha fet a Valls.

El passat divendres, des de l'organització avançaven la seva marxa de Valls, sense anunciar encara el nou emplaçament, i ho argumentaven per la «manca de suport» i la «sensació de poca valorització com a festival» per part de l'Ajuntament de Valls. Aquest dimarts, amb un vídeo penjat a les xarxes socials, l'organització ha confirmat que el festival es farà a Coma-ruga els dies 9 i 10 d'agost, que cauen en divendres i dissabte.

Aquest dijous, els primers noms de grups

Al vídeo, es pot veure un noi que arriba amb tren a l'estació de Sant Vicenç de Calders i es dirigeix fins a la platja, on hi clava una bandera del Festiuet, en representació del trasllat del festival de Valls al Vendrell. Les primeres entrades es posaran a la venda aquest mateix dimecres 6 de febrer, i el dijous es donaran a conèixer els primers noms del festival. Els rumors apunten a noms com Els Catarres, Boikot, la MODA, Buhos, Doctor Prats o Zoo.

Des de l'organització han apuntat que el nou emplaçament al Vendrell «dotarà el festival d'un ambient únic i molt diferent del que ofereixen els altres festivals d’estiu a Catalunya». També destaquen que un altre element important serà «l'accessibilitat, ja que estarà situat només a cinc minuts caminant de l’estació de tren de Sant Vicenç de Calders». També s'apuntava a la possibilitat que la zona d'acampada se situés a l'alberg de Santa Maria del Mar.


Comentaris