El Rebost Solidari de Vilafranca del Penedès.

El festival Musicveu 2021 dona suport al Rebost Solidari

S'han programat deu concerts d'una gran varietat d'estils

El festival Musicveu del Penedès, organitzat per la Fundació Pinnae, ha presentat la seva setena edició, que començarà el pròxim 27 de febrer. Aquest és un certamen molt singular del territori penedesenc, ja que combina la promoció de la música amb el suport a entitats socials de la zona, com ara la Creu Roja, la Fundació l'Espiga, Càritas o l'Associació Ampert.

Enguany, part de la recaptació que s'obtingui es destinarà al Rebost Solidari de Vilafranca, una entitat que ofereix aliments a famílies en risc d'exclusió social. La situació que ha provocat en molta gent la pandèmia del coronavirus ha estat determinant per escollir aquesta entitat com a destinatària de l'ajut. Aquest suport ha d'ajudar a l'entitat a finançar un vehicle per a fer el repartiment del menjar diari a persones amb mobilitat reduïda.

Deu concerts de luxe

El Musicveu 2021 consta de deu concerts de luxe i amb una gran varietat d'estils. Tot i que la ubicació principal segueix sent l'Auditori del Fòrum Berger Balaguer, enguany se sumaran altres espais de Vilafranca al festival, com ara les seus de les colles castelleres de la ciutat, la Basílica de Santa Maria, el teatre El Casal i els jardins de les Caves Rovellats.

El primer concert es farà el dissabte 27 de febrer a les 20.00 hores a la Basílica de Santa Maria, on actuaran els Barcelona Gospel Messengers, una formació que combina estils de gòspel i funk tant tradicionals com moderns. Totes les actuacions es faran amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries.