Fira Modernista del Penedès a l'Arboç

L'Arboç viu amb intensitat el cap de setmana de Fira Modernista

La Giralda arbocenca ha adquirit un especial protagonisme en aquesta edició

El cap de setmana s'ha viscut a l'Arboç amb molta intensitat coincidint, per vuitena edició, amb la celebració de la Fira Modernista del Penedès. La cita ha servit per omplir de visitants el nucli antic del municipi. Enguany, els motius al voltant dels quals ha girat la Fira han estat els indians i l'edifici de la Giralda arbocenca.

El teatre ha marcat la Fira Modernista del Penedès 2019 per una doble via. D'entrada, perquè s'hi ha fet la tradicional Marató de teatre d'època al carrer, que ha comptat amb més de 200 figurants i dotze companyies de teatre. En segon lloc, perquè precisament la Giralda ha acollit una recreació teatral de la història d'amor que va donar lloc a la seva construcció a la localitat, en una representació que ha anat a càrrec de l'Elenc Artístic Arbocenc.

Amb un notable èxit pel que fa a assistència de públic, la Fira Modernista del Penedès s'ha convertit un any més en un esdeveniment familiar i en tot un reclam per al turisme cultural, interessat també en el coneixement del territori i en la seva història.

Fira Modernista del Penedès a l'Arboç
La Giralda, protagonista en la Fira Modernista de l'Arboç | Àngel Ullate

 

I dissabte vinent, la Fira de Cervesa Artesanal Catalana

I de fira a fira: dissabte vinent, aquesta localitat del Baix Penedès acollirà la desena edició de la seva Fira de Cervesa Artesanal Catalana. Serà al carrer Major de l'Arboç a partir de les onze del matí i fins ben entrada la matinada.

També et pot interessar


Comentaris