La Fira de l'Ocupació del Baix Penedès oferirà més de 600 llocs de treball

Està confirmada la presència d'una trentena d'empreses del territori
La 1a Fira de l'Ocupació del Baix Penedès tindrà més de 600 ofertes de feina. | BP Diari
 

Al voltant d'una trentena d'empreses del territori i més de 600 ofertes de feina. Aquestes són les xifres que han donat aquest dimarts 3 de març els organitzadors de la primera Fira de l'Ocupació i l'Emprenedoria del Baix Penedès, que es farà el pròxim dimarts 10 de març a les instal·lacions de l'Hotel Nuba de Coma-ruga. Es tracta d'una fira impulsada pel Consell Comarcal del Baix Penedès, conjuntament amb altres serveis d'ocupació de la comarca i la Cambra de Comerç de Tarragona.

«Forma part d'un nou programa del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) per potenciar l'ocupació al Baix Penedès, la comarca amb la taxa d'atur més alta de Catalunya», ha remarcat la consellera comarcal d'Ocupació, Maria Jesús Sequera. La fira vol ser un aparador on es mostrin les diferents ofertes de feina que tenen les empreses amb activitat al Baix Penedès, per facilitar el contacte entre aquestes empreses i els potencials treballadors.

Facilitar la contractació abans de la temporada alta

La Cambra de Comerç de Tarragona ja ha fet altres fires similars els últims anys, majoritàriament a la zona de Tarragona. La seva presidenta, Laura Roigé, ha explicat que a les dues fires que es van fer el passat 2019, «al voltant d'un 65% dels que es van presentar tenen feina». Pel president del Consell Comarcal, Joan Sans, aquest ha de ser «un primer pas d'una pla de xoc contra l'atur a la comarca».

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha afegit que la fira també servirà per «facilitar la contractació de persones de cara a la temporada d'estiu», raó per la qual es fa en aquestes dates. Tot i això, els organitzadors han assegurat que no totes les ofertes de feina que hi haurà tenen un caràcter estacional. La fira començarà a les nou del matí i s'allargarà fins a les set de la tarda, i el programa complet es pot consultar aquí. També hi haurà un punt d'atenció per als emprenedors. Tots els que vulguin assistir es poden inscriure en aquest enllaç.

"🎼 El somni de Pau Casals del qual es compleixen cent anys" "❗ VENDRELL: 'Fuga' de testimonis al judici per la macroxarxa de prostitució"