Un lladre multireincident s'enfronta a set anys i mig de presó per robar en un forn de pa del Vendrell

El lladre acumulava fins a cinc condemnes per robatori en dos anys
Els fets van passar en un forn de pa de la carretera de Valls del Vendrell el 2016 | Google Maps

 

Un lladre multireincident s’enfronta a set anys i mig de presó per robar en un forn de pa del Vendrell. Els fets va passar el 17 de juliol del 2016 quan, cap a dos quarts de dues de la matinada, l’home va trencar el vidre de la porta d’accés a l’establiment amb la intenció d’entrar-hi a robar, segons la fiscalia. Un cop dins, va arrencar un televisor de 21 polzades de la paret i es va apoderar de 360 euros que hi havia amagats sota la cafetera del local, ubicat a la carretera de Valls. Els seus plans es van truncar quan agents dels Mossos d’Esquadra van acudir a l’establiment.

 

En veure's sorprès, l’individu va trencar la finestra del lavabo per sortir del local i es va despenjar de la instal·lació de l’aire condicionat, que va arribar a trencar. Amb les presses no es va poder endur el televisor, però sí que es va embutxacar els diners que havia trobat. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'home acumulava cinc condemnes per altres robatoris

La fiscalia demana per a l’home set anys i mig de presó per un suposat delicte de robatori amb força, amb l’agreujant de multi reincidència. En el moment dels fets, acumulava fins a cinc condemnes per robatori dictades per diversos jutjats penals de Tarragona en poc més de dos anys.

 

El 4 desembre del 2014, van condemnar l'home a sis mesos de presó per un robatori amb força, però el jutge li va substituir la pena per sis mesos de multa. El 20 d’abril del 2015 van condemnar-lo a vuit mesos de presó per un altre robatori amb força. Encara aquell any, el 22 de setembre el jutjat va imposar-li nou mesos de presó per un robatori amb violència i intimidació.

 

El 2016 l’home va passar pels jutjats en dues ocasions més. El 8 de març un jutjat va condemnar-lo a un any i mig de presó per un robatori amb força en casa habitada i, deu dies després, el 18 de març, van substituir-li una altra condemna de sis mesos de presó per dotze mesos de multa, arran d’un altre robatori.

 

També et pot interessar