Ensurt al Vendrell per una fuita de gas al carrer del Mig

Els fets s'han produït a les tres de la tarda d'aquest dissabte
Operaris de Bombers de la Generalitat treballant al lloc dels fets. | Cedida Policia Local del Vendrell

 

Quan faltaven pocs minuts per a les tres de la tarda d'aquest dissabte, 22 de desembre, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l'avís d'una possible fuita de gas al Vendrell, al carrer del Mig, que es troba a tocar de la carretera de Valls de la capital del Baix Penedès. Tres dotacions de Bombers s'han desplaçat ràpidament cap al punt des del qual havien rebut l'alerta, i han comprovat que no hi hagués cap perill per als veïns mentre els tècnics de la companyia resolien la incidència.

Ensurt per una fuita de gas al carrer del Mig, al Vendrell

Poc després de rebre l'avís per diversos indicis de fuita de gas, tres vehicles dels Bombers —dos camions i un cotxe— s'han desplaçat fins al carrer del Mig del Vendrell. També ho han fet dos cotxes patrulla de la Policia Local de la capital del Baix Penedès. Un cop al lloc dels fets, els Bombers s'han encarregat de tallar el subministrament de gas per tal de pal·liar la fuita. Feta aquesta actuació, s'ha avisat a la companyia de gas perquè acudeixi fins al carrer del Mig per tal de reparar l'avaria que s'hagi pogut produir.

Cap a les quatre de la tarda, segons han informat a aquest mitjà fonts dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, s'estava a l'espera que els equips tècnics de la companyia subministradora del gas arribessin fins al carrer del Mig per tal de resoldre definitivament la incidència. Sense que s'hagi produït cap situació de perill per al veïnat, la situació ha estat del tot controlada més enllà de l'ensurt que ha pogut suposar per als vendrellencs que resideixen en aquesta zona.

Aquest divendres, els Bombers van actuar en un incendi al Port de Tarragona

La d'aquest dissabte al Vendrell no ha estat l'única actuació de què es té constància dels Bombers de la Generalitat de Catalunya en les darreres hores. Aquest mateix divendres, 21 de desembre, al vespre, fins a una desena de dotacions de Bombers van intervenir per extingir l'incendi del motor d'una grua del moll de Castella del Port de Tarragona. Tot i una forta explosió inicial i una intensa columna de fum, l'incendi no va causar ferits, més enllà d'un bomber, en patir una caiguda.

"Fan una caminada de protesta al Vendrell per l'assassinat de Laura Luelmo" "El film 'Campeones' es farà realitat a Coma-ruga amb un gran torneig de bàsquet"