Vista de l'hotel Adia de Cunit.

La 'Gastrosiesta', l'enginyosa iniciativa d'un hotel de Cunit per mantenir el restaurant obert

L'hotel ofereix l'opció de fer menú i una estada de dues hores en una habitació

A grans mals, grans remeis. Això és el que han degut pensar els responsables de l'Hotel Adia de Cunit, després de les noves restriccions per frenar el coronavirus que entraran en vigor a Catalunya aquest divendres 16 d'octubre. Davant la impossibilitat d'obrir el restaurant al públic i haver de limitar la seva activitat als residents de l'hotel —amb un aforament del 50%—, des de la direcció s'han empescat una innovadora iniciativa que rep el nom de 'Gastrosiesta'.

Àpat més descans a l'habitació

Concretament, l'hotel ofereix la possibilitat de fer una estada de dues hores en una habitació i poder dinar o sopar al restaurant. Igor Ventura, gestor de l'Hotel Adia, explica a TarragonaDigital que tot va sorgir «després de fer una pluja d'idees un cop vam saber les noves restriccions». «Com que l'hotel ja té un servei de 'byhours' (lloguer d'habitacions per hores) vam pensar que ho podíem fusionar amb la possibilitat de fer el menú del dia», afegeix.

Així, a partir d'aquest 16 d'octubre, tots aquells que vulguin podran fer una reserva per dinar o sopar a l'hotel i fer una curta estada de dues hores en una habitació, abans o després de l'àpat. És un servei que costa 25 euros i és per un mínim de dues persones. D'aquesta manera, aquest establiment podrà mantenir l'activitat del restaurant, en unes setmanes complicades de temporada baixa on l'hotel es mou en una ocupació del 25%.

Espais pel teletreball

Ventura espera que l'1 de novembre s'aixequin les prohibicions, però tot i això creu que el servei de 'Gastrosiesta' es pot mantenir en el futur. Per adaptar-se a un any tan complicat com l'actual, totalment condicionat per la pandèmia del coronavirus, l'hotel ja pensa en altres iniciatives, com configurar espais de teletreball amb accés a Internet i amb la possibilitat de dinar o esmorzar. El que sigui per sobreposar-se a una situació que obliga a ser el màxim imaginatiu possible.   


Comentaris