La gira de comiat de Txarango farà una doble parada a Calafell

Actuaran dues nits seguides a l'esplanada de l'avinguda del Vilarenc
Txarango faran un doble concert a Calafell. | Ajuntament de Calafell
 

El grup de música Txarango s'acomiada dels escenaris amb una gira que durant el 2020 i principis del 2021 passarà per una quinzena de localitats catalanes. Una d'elles serà Calafell, on els del Ripollès faran una doble actuació els dies 19 i 20 de juny, a l'esplanada de l'avinguda del Vilarenc. Des de l'Ajuntament de Calafell han explicat que el fet que la gira passi pel municipi es deu a la col·laboració del grup calafellenc Buhos.

Després d'un any allunyats dels escenaris, Txarango han anunciat que faran una gira de comiat després de deu anys de vida. Abans de començar els concerts, els de Sant Joan de les Abadesses gravaran un últim disc, el quart de la seva trajectòria. Des del grup han apuntat que «després de més de deu anys recorrent el món i posant tota l'energia de les nostres vides en aquest projecte, sentim que arriba el moment de tancar el viatge».

 

Concerts especials en una carpa de circ

Per a fer-ho han pensat amb una sèrie de concerts molt especials, començant pel fet que tindran lloc en una carpa de circ amb una capacitat per a 2.500 persones. A fora, hi haurà exposicions, parades de menjar i beure, o música. Els concerts començaran sempre a les 21.30 hores. Les entrades tenen diferent format, depenent de si es vol veure l'actuació a peu de pista, des de la graderia o pels menors de tres anys.

La gira 'El Gran Circ' de Txarango començarà a Vic i, després de parar a Calafell, visitarà ciutats com Barcelona (al festival Cruïlla), Sant Feliu de Guíxols, Puigcerdà, Manacor, Amposta, Lleida, Mataró, Terrassa, València, Olot i Manresa. Ja el 2021 es culminarà amb dos concerts a Valls, dins de les Decennals, i dos més a Girona, que posaran el punt final a la carrera del grup a finals de febrer.

"Ja es pot consultar la temporada cultural del Vendrell del 2020" "🔴 REPORTATGE: La dramàtica situació que viuen els vigilants de tren al Baix Penedès"