Guillem Albà porta 'Calma!' al Tàg del Vendrell

El vilanoví presenta un espectacle total de creació pròpia
Guillem Albà presenta el seu nou espectacle 'Calma!' al Tàg del Vendrell. | Ajuntament del Vendrell
 

'Calma!' és el nom que porta el nou espectacle del vilanoví Guillem Albà, que aquest dissabte 7 de març arriba al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell, a partir de les 20.30 hores. Amb aquest espectacle, Albà demana una mica de tranquil·litat a una societat, l'actual, que només sap viure amb la pressa. Amb el 'clown' com a bandera, l'artista penedesenc porta el públic a través d'una experiència amb molts moments còmics i altres de poètics.

Música, titelles, l'ombra o el gest són alguns dels elements que Albà usa per qüestionar el dia a dia i el viatge vital de tothom. El sisè treball de l'artista és un espectacle total de creació pròpia que passa pel color més poètic i visual de 'Pluja i Trau', o la bogeria més desenfrenada i festiva del pallasso de Marabunta. Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web del Temporada o a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24).

 

Exposició sobre Amparo Poch a Cunit

Per altra banda, la Biblioteca Marta Mata de Cunit acull del 2 al 20 de març una exposició commemorativa de l'Any Amparo Poch. Es tracta d'una mostra itinerant que ha impulsat l'Institut Català de les Dones, el Memorial Democràtic i les Biblioteques de Catalunya, com un dels recursos creats per la Generalitat de Catalunya en el marc commemoratiu de l'Any Amparo Poch.

L'exposició ha estat dissenyada per Emma Termes i les comissàries Antonina Rodrigo i Concha Gómez. La mostra fa un recorregut per rememorar la figura de la doctora, periodista, sindicalista i feminista Amparo Poch, una dona que va dedicar la seva vida a millorar la salut i els drets humans de les dones treballadores i els infants. Amparo Poch també va ser cofundadora el 1934 de la revista 'Mujeres Libres'.

"🚤 Calafell vol que el Port de Segur sigui un nou pol comercial" "L'Ajuntament de Calafell, molest per la manca de coordinació dels carnavals"