L'artista vilanoví Guillem Albà.

Guillem Albà porta 'Calma!' al Tàg del Vendrell

El vilanoví presenta un espectacle total de creació pròpia

'Calma!' és el nom que porta el nou espectacle del vilanoví Guillem Albà, que aquest dissabte 7 de març arriba al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell, a partir de les 20.30 hores. Amb aquest espectacle, Albà demana una mica de tranquil·litat a una societat, l'actual, que només sap viure amb la pressa. Amb el 'clown' com a bandera, l'artista penedesenc porta el públic a través d'una experiència amb molts moments còmics i altres de poètics.

Música, titelles, l'ombra o el gest són alguns dels elements que Albà usa per qüestionar el dia a dia i el viatge vital de tothom. El sisè treball de l'artista és un espectacle total de creació pròpia que passa pel color més poètic i visual de 'Pluja i Trau', o la bogeria més desenfrenada i festiva del pallasso de Marabunta. Per comprar les entrades, cal adreçar-se al web del Temporada o a la regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24).

 

Exposició sobre Amparo Poch a Cunit

Per altra banda, la Biblioteca Marta Mata de Cunit acull del 2 al 20 de març una exposició commemorativa de l'Any Amparo Poch. Es tracta d'una mostra itinerant que ha impulsat l'Institut Català de les Dones, el Memorial Democràtic i les Biblioteques de Catalunya, com un dels recursos creats per la Generalitat de Catalunya en el marc commemoratiu de l'Any Amparo Poch.

L'exposició ha estat dissenyada per Emma Termes i les comissàries Antonina Rodrigo i Concha Gómez. La mostra fa un recorregut per rememorar la figura de la doctora, periodista, sindicalista i feminista Amparo Poch, una dona que va dedicar la seva vida a millorar la salut i els drets humans de les dones treballadores i els infants. Amparo Poch també va ser cofundadora el 1934 de la revista 'Mujeres Libres'.


Comentaris