Un instant de la trobada de Harley Davidson a Banyeres.

La trobada Harley Davidson porta més de 900 persones a Banyeres

S'ha comptat amb assistents de diferents països del món

Més de 900 persones van ser presents a la 29a edició de la trobada internacional del Harley Davidson Club Catalunya, que es va celebrar a Banyeres del Penedès el passat cap de setmana, els dies 7, 8 i 9 de juny. Els assistents van venir des de diferents països, com ara Alemanya, França, Bèlgica, Holanda o els Estats Units, i de regions com les Canàries, el País Basc, Cantàbria, Castelló, Alacant o Guadalajara, entre d'altres, a més dels que ho van fer des de diferents punts de Catalunya.

Tant l'Ajuntament de Banyeres del Penedès com Harley Davidson Catalunya han valorat la trobada de forma positiva i han expressat la seva voluntat de continuar amb aquesta col·laboració. Durant tres dies, els assistents van poder gaudir de concerts, sopar i esmorzar de germanor, jocs i concursos, 'shows burlesques', discjòqueis, rutes, i les actuacions de les entitats culturals del municipi.

Cent motoristes, de ruta per la comarca

Un any més, s'ha apostat per apropar la cultura, la gastronomia i el paisatge de Banyeres a totes aquelles persones que s'han apropat per primera vegada a l'interior del Baix Penedès. Un dels actes amb més èxit va ser la sortida del dissabte que van realitzar més de cent motoristes pel territori. Els participants van voler destacar la meravella del paisatge de vinyes de l'Alt i el Baix Penedès, així com la bona convivència durant tot el cap de setmana.

En l'àmbit musical, la concentració va comptar amb les actuacions de grups com La Desbandada, els Rosies Rock Band (tribut a AC/DC), Mr Hyde, Connie & the Rockets, i Babamala. Des del consistori apunten que les bones sensacions de la trobada consoliden la concentració a Banyeres del Penedès, amb el qual se segueix apostant per fer de la població baixpenedesenca un referent en el món de les motos en l'àmbit internacional.

També et pot interessar: