Calafell homenatja els seus jugadors històrics d'hoquei patins al remodelat pavelló

També s'hi inclouen els patinadors i patinadores més destacats
Els noms dels patinadors i jugadors més destacats estaran a l'exterior del pavelló. | Ajuntament de Calafell

 

El remodelat pavelló Joan Ortoll de Calafell inclourà un homenatge als principals jugadors d'hoquei patins del municipi, així com als patinadors i patinadores més destacats. Tots els seus noms estaran inscrits a les façanes exteriors, com una manera de «perpetuar el seu record i agrair la seva aportació a l’històric Club Patí Calafell», segons han apuntat des de l'Ajuntament de Calafell.

A la llista de noms s'hi troben jugadors històrics del primer equip d'hoquei del club, des de la seva fundació l'any 1952 fins a l'actualitat. També hi seran recordats els patinadors i les patinadores que hagin pres part en campionats d'Espanya o Europa de patinatge artístic. El consistori vol que aquesta sigui la primera part d'una museïtzació sobre l'hoquei al municipi, en tant que el Club Patí Calafell és l'entitat esportiva més antiga del municipi.

El consistori espera que aviat es puguin jugar partits al pavelló

El remodelat pavelló encara no està a punt per acollir els partits de competició oficial d'hoquei, però des del passat 17 de setembre ja es van obrir la pista principal i les dues noves pistes annexes, de manera que poguessin començar els entrenaments. Els partits oficials encara es disputen al pavelló del Vendrell, tot i que des del consistori esperen que aviat ja es puguin jugar a Calafell. Les obres del teatre Joan Colet, per la seva banda, podrien estar enllestides abans d'acabar aquest any. 

Les obres de remodelació del pavelló i el teatre, que van començar l'octubre del 2018, pugen a 4,26 milions d'euros. Aquesta era una actuació que el consistori considerava prioritària, ja que ambdós equipaments havien quedat «obsolets» després de més de 40 anys d'ús. D'aquesta manera, s'han retirat la coberta de fibrociment, i s'han reformat els vestidors i els accessos. També s'ha reforçat l'entrada de llum natural, ja que el pavelló era un dels equipaments de Calafell que gastava més electricitat.

"Donen la benvinguda als nous veïns de la Bisbal del Penedès" "🔴Es desprèn part d'una façana al Passeig Marítim de Calafell"