La marxa lenta ha col路lapsat el centre del Vendrell.

L'hostaleria col路lapsa el centre del Vendrell per expressar el seu malestar

M茅s d'un centenar de vehicles prenen part a una marxa lenta per la ciutat
La marxa lenta, al carrer de la Cerdanya.
La marxa lenta ha col路lapsat el centre del Vendrell. | BP Diari
 

M茅s d'un centenar de vehicles han pres part aquest dilluns 9 de novembre a una marxa lenta de protesta convocada per la Uni贸 de Bars i Restaurants del Vendrell. El sector de l'hostaleria ha expressat de nou el seu malestar amb les mesures restrictives que els afecten des de fa m茅s de tres setmanes per la segona onada del coronavirus, i han avisat que els bars i restaurants del municipi estan al l铆mit.

Col路lapsat el centre de la ciutat

芦Ens estem morint, necessitem ajuda, volem la supressi贸 de les taxes comercials禄, expressaven els participants a trav茅s de la megafonia. La marxa lenta ha sortit a les deu del mat铆 des del p脿rquing de la zona escolar i s'ha dirigit cap a l'avinguda de Jaume Carner, una de les principals art猫ries de la ciutat. Despr茅s de rec贸rrer l'avinguda fins al pol铆gon de Les Mates han tornat al centre i han col路lapsat els carrers m茅s c猫ntrics, com la Rambla, el carrer de la Cerdanya o la mateixa avinguda de Jaume Carner.

La marxa lenta, circulant per la Rambla.
La Rambla del Vendrell ha quedat col路lapsada. | BP Diari
 

A banda dels bars i restaurants del Vendrell i les platges, a la protesta hi han pres part molts prove茂dors que tamb茅 han vist afectada la seva tasca, com ara Guivernau, Frica帽, Carns Mil脿, Estrella Gal铆cia o Moritz, entre d'altres, aix铆 com treballadors de l'脿mbit de l'est猫tica, que pateixen les mateixes restriccions.

Bonificaci贸 de les taxes comercials

Les reivindicacions s贸n les mateixes que ja es van fer a la concentraci贸 d'ara fa deu dies a la pla莽a Vella. Les queixes es dirigeixen tant a la Generalitat, que 茅s la que marca les prohibicions, com a l'Ajuntament, al qual demanen la bonificaci贸 de totes les taxes comercials. El govern local preveu  la rebaixa d'alguna taxa 鈥攃om la recollida d'escombraries鈥 per als comer莽os afectats per l'estat d'alarma, per貌 des del sector ho veuen totalment insuficient.

Protestes del sector de l'hostaleria.
M茅s d'un centenar de vehicles han pres part a la marxa lenta. | BP Diari


Comentaris