Cremen quatre contenidors i un pal d'electricitat a Calafell

Els Bombers han treballat durant 40 minuts per apagar les flames
Els Bombers apagant el foc als contenidors que s'han cremat. | BP Diari

 

Nit moguda a Calafell amb un incendi que s'ha produït al carrer Barraquer, situat a la urbanització El Romaní. Segons han informat els Bombers de la Generalitat a aquest mitjà, el foc ha cremat quatre contenidors i l'avís s'ha rebut a les 0.46 hores de la nit. Una dotació dels Bombers ha treballat a la zona per apagar les flames, que han cremat també un pal elèctric que hi havia al costat, a més d'afectar un fanal.

Abans de les dues de la matinada les flames ja estaven apagades i la zona ha tornat a la normalitat. Successos com el d'aquesta nit s'han repetit sovint a Calafell i el Vendrell els últims anys. Al Vendrell hi va haver una onada de contenidors cremats fa uns anys, que va acabar amb la detenció d'un grup de menors que eren els responsables. Més recentment, s'han viscut altres episodis com el dels contenidors del carrer de la Cerdanya, que s'han cremat dues vegades els últims mesos.

Incendi en un habitatge de Sant Pere i Sant Pau

Aquesta setmana també hi ha hagut un altre incendi a la regió, concretament al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau. Va ser aquest passat dilluns 18 de febrer a les set de la tarda, i en aquest cas, el foc es va declarar en un dels habitatges del bloc Sant Pere. Com a resultat de l'incendi, un home va patir cremades a la cara i a les cames, i va ser traslladat pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. Fins a quatre dotacions dels Bombers van treballar en el foc.  

També relacionat amb els Bombers, la setmana passada es va haver de rescatar un excursionista a l'ermita de Sant Joan de Montblanc, després que aquest hagués quedat ferit en un turmell i no pogués seguir caminant. Els Bombers el van rescatar i el van dur fins a una ambulància del SEM, que el va portar a un centre hospitalari.

"Concert del Duo Gee-Mackey per homenatjar a Pau Casals" "Albinyana s'estanca amb el reciclatge i es planteja la recollida porta a porta"