Cremen tres contenidors de matinada al Vendrell

Tot i la intensitat de les flames, només s'han produït danys materials
El foc que s'ha declarat a una illa de contenidors del carrer del Romaní, al Vendrell. | Policia Municipal del Vendrell

 

Nova nit de contenidors cremats al Vendrell. Pels voltants de la una de la matinada, els Bombers de la Generalitat han rebut un avís per un incendi al carrer del Romaní. Estaven cremant tres contenidors d'una mateixa illa, amb unes flames de notable intensitat. Els Bombers han apagat el foc, mentre la Policia Municipal del Vendrell s'encarregava de controlar el trànsit de la zona.

 

Segons han apuntat els mateixos agents de policia, tot i l'espectacularitat del foc, només s'han produït danys materials, i no es coneixen les causes que han provocat l'incendi. Els Bombers han afegit que les flames no han afectat cap dels vehicles que estaven aparcats a prop al mateix carrer. Al cap d'uns minuts ja s'ha pogut restablir el pas de vehicles amb normalitat per la via.

 

La crema de contenidors, problema recurrent al Vendrell

Episodis com aquest no són estranys al Vendrell, on periòdicament es produeixen incendis en illes de contenidors. Un dels més grans va tenir lloc el passat mes de maig al carrer de la Cerdanya, ja que les altes flames fins i tot van afectar la façana d'un habitatge que hi havia a l'altra banda del carrer. També durant la primavera hi va haver una crema de contenidors al barri de la Muntanyeta, que en aquella ocasió sí que va tenir afectacions en un cotxe que estava aparcat al costat.

 

Els Bombers de la Generalitat també van haver d'actuar en un incendi al Vendrell fa pocs dies, en aquest cas al Passeig Marítim de Coma-ruga. Va ser el passat divendres 21 de setembre, quan es va declarar un foc a una casa situada al passeig. En aquella ocasió, el Servei d'Emergències Mèdiques va haver d'atendre el propietari de la casa per inhalació de fums. La Policia Municipal va tallar el carrer mentre van durar els treballs d'extinció per part dels Bombers.