Incendi forestal al Montmell, al Baix Penedès

Extingit l'incendi del Montmell que ha afectat 2,9 hectàrees de pi blanc i matoll regenerat

Un tractor s'ha encès i ha propagat les flames a la vegetació

ACTUALITZACIÓ. 28/06/2019 - 21:45

Els Bombers han extingit l'incendi declarat al Montmell, al Baix Penedès, que ha afectat 2,9 hectàrees de pi blanc i matoll regenerat. L'origen del foc ha estat un accident de trànsit d'un tractor a la TP-2442, que ha provocat l'encesa del vehicle i de part de la massa forestal del voral. Els Bombers l'han estabilitzat ràpidament i l'han controlat un parell d'hores després, cap a les 18 hores.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

28/06/2019 - 15:15

Segons han confirmat els Bombers de la Generalitat a TarragonaDigital, un petit incendi s'ha iniciat al Baix Penedès, concretament al terme municipal del Montmell, a tocar del quilòmetre 11 de la carretera TP-2442. Si bé la ràpida actuació del cos ha permès el control de les flames, la carretera segueix tallada com a conseqüència del tractor que hauria iniciat el foc.

Així doncs, l'incendi s'hauria generat al voltant de dos quarts de tres de la tarda, a partir d'un tractor que s'hauria incendiat, propagant-se a la vegetació propera i arribant a cremar fins a 3 hectàrees. Sis dotacions terrestres i dos helicòpters dels Bombers s'haurien desplaçat al lloc dels fets amb prestesa i haurien controlat el foc a temps de mals majors.

Incendi forestal al Montmell, al Baix Penedès
Incendi forestal al Montmell, al Baix Penedès | cedida