Els Bombers apaguen un incendi en un habitatge a Segur de Calafell

Les flames han afectat el menjador de la casa i no hi ha hagut cap ferit
L'incendi s'ha produït al carrer de Nicaragua de Segur de Calafell. | Google Maps

 

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat el matí d'aquest divendres, 20 de juliol, per apagar un incendi en un habitatge de Calafell. Segons han informat els Bombers, l'avís s'ha rebut pocs minuts després d'un quart de vuit del matí, quan els han alertat d'un foc en habitatge del carrer Nicaragua, a Segur de Calafell, concretament a l'immoble situat al número 9, una casa unifamiliar. L'incendi s'ha iniciat al primer pis d'un edifici de dues plantes, i ha afectat el menjador de l'habitatge. 

 

Fins al lloc dels fets, en un primer moment hi han anat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, tot i que finalment, en veure que l'abast de l'incendi no ho requeria, només hi han treballat dues dotacions. Els bombers han dut a terme les tasques d'extinció, que només han produït danys materials al menjador de la casa. Afortunadament, a causa del foc cap persona ha hagut de ser atesa pel personal d'emergències, ni per ferides ni per intoxicació de fum. 

 

Incendi mortal a la Bisbal del Penedès aquest dimarts

Aquest incendi de Segur de Calafell no és el primer en què els Bombers han hagut d'actuar aquesta setmana al Baix Penedès. Dimarts passat, 17 de juliol, els bombers van extingir un incendi a la Bisbal del Penedès en el qual, lamentablement, una persona va perdre la vida. Un foc en una casa del carrer del Flamenc Rosat, a la urbanització Papagai, va mobilitzar fins a cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat que, quan van arribar i van apagar les flames del menjador de la casa, van trobar el cadàver d'una persona totalment calcinat. 

 

Malauradament, el mal estat en què es va trobar el cos, a causa de les flames, en va fer difícil la seva identificació, que va passar en mans dels Mossos d'Esquadra. Així i tot, tot indica que es tractaria el mateix propietari de la casa.