Imatge dels bombers treballant en l'incendi d'un matalàs a Segur de Calafell.

Crema un matalàs en un incendi en un habitatge a Segur de Calafell

Dins de la casa on han passat els fets no hi havia ningú i només s'han hagut de lamentar danys materials

 

La tarda del dimecres 1 de maig, els veïns i veïnes del carrer Baixador han tingut un bon ensurt quan quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han presentat a la zona. El fum que es podia veure des del carrer ha fet saltar totes les alarmes i ràpidament s'ha avisat als serveis d'emergències. Es tractava d'un incendi en un habitatge a l'edifici número 107 del carrer Baixador, a Segur de Calafell

El foc semblava que era dins una de les cases del quart pis d'un edifici de cinc plantes, pel que el desplegament dels Bombers de la Generalitat ha despertat la curiositat de les persones que es trobaven a la zona. L'avís ha estat rebut a les 17.38 hores i trenta minuts més tard, pels volts de les 18.04 hores, s'ha donat per extingit ja el foc. Tot i que el fum que era ben visible portava malts presagis, finalment les flames només han afectat un matalàs de la casa, calcinant l'habitació on es trobava, i afectant totalment per fum l'habitatge. Per sort, ningú es trobava dins de l'habitatge quan s'ha originat el foc, així que no s'han hagut de lamentar ferits.

Incendi de matinada a Coma-ruga en una zona d'ocupes

Aquest no ha estat l'únic incendi al Baix Penedès en les darreres 24 hores. La matinada del dimecres els Bombers de la Generalitat també van haver d'intervenir en un foc en una casa a Coma-ruga, concretament en una zona on hi ha una trentena d'habitatges abandonats que des de fa molts mesos estan ocupats.

Es dona el cas que aquesta àrea de cases ocupades es troba just al davant de la llar d'infants i l'escola de Coma-ruga, pel que l'incendi ha tornat a despertar el malestar dels veïns i veïnes de la zona que reclamen una solució pel que fa a les ocupacions a la zona i el perill i els disturbis que aquestes generen.