S'incendia un vehicle de matinada al Vendrell

El turisme estava aparcat al carrer de la Rasa d'en Solà
Imatge d'arxiu dels Bombers apagant un foc en un vehicle. | Bombers

 

Un cotxe ha quedat totalment cremat aquesta passada nit al Vendrell, en un incendi que ha tingut lloc al carrer de la Rasa d'en Solà, a prop de la riera de la Bisbal. Per causes desconegudes, el vehicle s'ha incendiat quan estava aparcat en un solar i passaven uns minuts de la dotze de la nit. Una dotació dels Bombers de la Generalitat s'ha desplaçat al lloc dels fets i ha treballat en l'extinció del foc, que no ha deixat cap persona ferida.

Al cap de mitja hora, els Bombers ja havien aconseguit apagar el foc, tot i que el vehicle ha quedat cremat en un 70%. Precisament en aquest mateix carrer pròxim al nucli antic del Vendrell ja havia cremat un altre vehicle que estava estacionat el passat mes de desembre. En aquell cas també va quedar totalment calcinat el cotxe. En cap dels dos casos hi ha hagut, sortosament, ferits.

Incendis de vehicles al carrer

Els incendis de cotxes al mig del carrer són habituals els últims dies a la regió. Al Vendrell mateix va cremar un vehicle al mig de la via el passat mes d'agost, a l'avinguda de Jaume Carner. En aquest cas, el vehicle estava circulant, amb dues persones al seu interior, que van aconseguir sortir del cotxe quan va començar a sortir fum del capó. Els Bombers van poder apagar el foc, tot i que es va haver de tallar l'avinguda durant unes hores. 

Per altra banda, aquest dilluns 11 de febrer es van produir alguns incendis de vegetació al territori. Un d'ells va cremar combustible fi i carrasca en uns marges a Barberà de la Conca. Un altre va cremar vegetació a la zona de Montblanc, concretament al Mas Pelut. Per últim, a Tarragona, a l'àrea de Riu Clar, va cremar una zona de canyes i dues casetes de fusta. En cap d'aquests tres incidents hi va haver ferits.

"Els afectats per la Síndrome d'Asperger ja poden fer teràpia al Baix Penedès" "Posen protectors als guarda-raïls de la carretera de la Cobertera, a Calafell"