S'obren les inscripcions per la cinquena Fira del Contraban de Cunit

La fira tindrà lloc el dissabte 1 de juny

L'Ajuntament de Cunit ha obert les inscripcions per a la cinquena edició de la Fira del Contraban, que tindrà lloc el dissabte 1 de juny pels carrers del nucli antic. Els interessats a posar parada poden fer les inscripcions fins al 17 de maig. En aquest enllaç es poden trobar les bases de participació i es poden descarregar els documents necessaris. Un any més, la fira mirarà de recrear com era el Cunit de l'època de postguerra.

Com moltes altres poblacions del litoral català, Cunit va fer servir la costa per fer entrar carregaments de tabac, protegits per la fosca de la nit. Per a molts ciutadans del poble, la majoria d'ells pagesos, aquesta era una manera de guanyar uns diners que ajudessin a tirar endavant en una època complicada i amb pocs recursos. Des de fa cinc anys, la Fira del Contraban i la Pagesia vol recrear aquells anys amb actes de tota mena.

Programa d'actes de la Fira del Contraban 2019 (1 de juny)

  • 10.00 hores: Inici de la fira amb les diferents parades d'artesans ubicades pels diferents carrers del nucli antic fins a les 21.00 hores.
  • 11.00 -14.00 hores: Activitats i jocs infantils a la plaça del Casal i trenet a la plaça de Santiago Rusiñol.
  • 12.00 hores: Projecció dels documentals a la sala d'actes del Casal Municipal.
  • 13.00 hores: Cercavila musical pels carrers del nucli antic.
  • 17.00 - 21.00 hores: Activitats i jocs infantils a la plaça del Casal i trenet a la plaça de Santiago Rusiñol.
  • 18.00 hores, a la Sala del Casal Municipal: Presentació del projecte de la ruta de la transhumància des de Cunit a Santa Coloma de Queralt, a càrrec de Joan Rovira.
  • 11.00 - 20.00 hores, per diferents carrers del nucli antic: Exposició de vehicles i motos d’època en diferents carrers on es desenvolupa l'activitat.

Altres notícies relacionades:


Comentaris