Isabel Bou, candidata a l'alcaldia de Calafell dels Comuns Podem

Gemma del Río serà la número dos a la llista
Isabel Bou i Gemma del Rio, d'En Comú Podem Calafell. | Cedida

 

L’assemblea d'En Comú Podem de Calafell celebrada el passat 18 de gener va aprovar que la candidata del partit a les eleccions municipals del mes de maig sigui Isabel Bou Bayona. El número dos de la candidatura l'ocuparà Gemma del Río, que és la portaveu de Podem Calafell. També s'han donat a conèixer altres noms que formaran part de la llista, com ara els de Patxi Xabier Herrero, Jesús Peña, Jordi Álvarez o Francesc Vázquez, tots ells membres del Grup Motor de Calafell en Comú Podem.

Segons han avançat des del partit, la finalitat que tenen és arribar a «amplis consensos amb altres forces d’esquerra del municipi». L'assemblea que es va fer el passat 18 de gener va servir perquè el partit presentés a la ciutadania algunes de les seves propostes. La candidata, Isabel Bou, va destacar que el partit aposta per crear «un model municipal que s’apropi als barris, a la ciutadania i a les seves necessitats, de manera sostenible».

Ja es coneixen cinc candidats a Calafell

Amb Isabel Bou ja són cinc els candidats a l'alcaldia de Calafell que han estat confirmats. L'actual alcalde, Ramon Ferré, repetirà al capdavant del PSC, on es va estrenar el passat 2015. També repetirà la candidata del PP, Maite González, que aquest mandat ha estat governant amb el PSC i UAM. En canvi, al capdavant del PDeCAT i d'ERC hi haurà relleu. Els antics convergents presenten a Sandra Suàrez com a cap de llista, mentre que ERC té com a alcaldable a Carles Martín.

Queden per saber els candidats de Ciutadans, UAM i la CUP, a més d'altres formacions sense representació que es puguin presentar. A Cs Calafell tot sembla indicar que repetirà l'actual regidor, José Manuel Tejedor. En canvi, Ivan Montejo ja va anunciar fa temps que no repetiria com a cap de llista de la CUP. Al voltant de UAM tot són incògnites, ja que podria ser que ni Josep Parera ni Joan Maria Triadó es tornessin a presentar.  

"L'Ajuntament de Banyeres no posarà una pancarta de suport als «presos polítics»" "El programa complet del Carnaval Xurigué de Calafell"