EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Jaume Casañas opta a l'alcaldia de Cunit amb la marca municipalista Impulsem Cunit

El candidat vol fer una llista renovada on s'hi aplegui gent de diferent procedència
Jaume Casañas, presentant el projecte Impulsem Cunit. | Cedida

 

Sota la marca d'Impulsem Cunit, Jaume Casañas ha anunciat que vol construir una candidatura municipalista que «aplegui gent de diferent procedència que, pel davant de tot, estimi Cunit». D'aquesta manera, l'actual regidor del PDeCAT de Cunit ha revelat que no es presentarà amb aquestes sigles, i que vol donar forma a una llista «completament renovada» que pugui sumar sensibilitats diferents, sempre «posant a Cunit al centre de tot».

 

La nova marca i el seu logotip van ser presentats aquest passat dissabte en un acte a porta tancada, però passades les festes de Nadal ja es presentarà la proposta a tota la ciutadania. Casañas vol deixar de banda el debat nacional en les eleccions municipals del pròxim mes de maig, i ja ha avançat que les seves propostes giraran exclusivament al voltant d'aspectes centrats en el municipi.

 

Llista totalment renovada

Així mateix, l'actual regidor d'Ensenyament ha avançat a BaixPenedesDiari que prepara una llista amb gent «gent jove» i que no hagin estat regidors abans, amb el qual certifica que no comptarà amb cap dels actuals regidors que el PDeCAT té a l'Ajuntament de Cunit. El candidat a l'alcaldia destaca que té l'objectiu de fer una campanya centrada en el contacte pròxim amb els ciutadans, visitant tots els barris, però també amb molta presència a les xarxes socials.

 

El partit ja disposa d'una pàgina web on s'hi resumeixen alguns dels seus compromisos electorals i diferents propostes. Jaume Casañas creu que «després dels vuit anys que hem passat realment difícils a l'Ajuntament per les dificultats de finançament, s'han posat les bases de cara al futur» i afegeix que ara és el moment de «donar un nou impuls al municipi». La candidatura de Jaume Casañas es va anunciar fa gairebé un any, quan Montserrat Carreras, alcaldessa els dos últims mandats, va anunciar que no continuaria en el món de la política.