El Jokirama omple d'activitats per petits i joves les festes de Nadal al Vendrell

Espectacles de màgia, teatre, música o la ludoteca, actes més destacats
Torna el Jokirama on Tour al Vendrell. | BP Diari

 

Un any més, els infants i els joves del Vendrell tindran una àmplia oferta d'activitats durant les festes de Nadal al Vendrell, gràcies al Jokirama on Tour. A partir del 21 de desembre, la regidoria d'Infància i Joventut de l'Ajuntament ha programat un bon grapat d'actes que inclouen concerts de música, obres de teatre, espectacles de màgia o teatre i la ludoteca del Centre Cívic l'Estació. Tots els actes són gratuïts, tot i que en alguns d'ells cal recollir invitació just abans de l'inici.

 

El tret de sortida serà el divendres 21 de desembre, amb un recorregut pels carrers del centre que faran els Xanquers del Jokirama i els Timbalers del Bou de Foc del Vendrell, de les sis a les vuit de la tarda. La ludoteca del Centre Cívic l'Estació funcionarà del 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener, de les 10.30 a les 13.30 hores als matins i de les 17.00 a les 20.30 hores a les tardes, tot i que el dia 31 només funcionarà al matí. Hi haurà tallers i inflables per als infants de zero a cinc anys i tallers i una sala de jocs per als infants de sis a 14 anys, sempre acompanyats d'un adult.   

 

Màgia, teatre i cinema

Pel que fa als espectacles, el 27 de desembre, a les sis de la tarda, el Mag Nebur presentarà al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) 'The Magic: especial Nadal'. El 28 de desembre, també a les sis, hi haurà la visita dels patges reials al Jokirama. El dissabte 29, la companyia Teatre Mòbil farà al Tàg, a les 18.00 hores, l'obra 'Cösmix'. Ja el 3 de gener serà el torn de cinema, amb el film 'Els increïbles 2' a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, a les sis.

 

A més a més, també hi haurà inflables i animació diverses tardes, de quatre a set, en diferents punts del Vendrell. Aquests llocs seran el 28 de desembre a la plaça de Ca l’Escori, el 2 de gener a la pista de bàsquet de la Via dels Països Catalans, i el 4 de gener a la Rambla. Les invitacions per a l’espectacle, el teatre i la pel·lícula es donaran una hora abans de començar a la taquilla (un màxim de quatre invitacions per adult).