Josep Anglada, ex regidor de l'Ajuntament de Vic.

Josep Anglada encapçalarà una manifestació de SOMI contra «la inseguretat» al Vendrell

La formació, desapareguda des dels últims comicis municipals, vol treure rèdit dels últims robatoris

Josep Anglada tornarà al Vendrell el pròxim dimarts 18 d'agost, per encapçalar una manifestació del partit Som Identitaris (SOMI) per denunciar «la inseguretat que pateix la ciutat» per l'onada de robatoris de les últimes setmanes. La formació ha anunciat que farà una manifestació el dia 18 que sortirà a les deu del matí de la Rambla i acabarà al davant de l'Ajuntament del Vendrell.

El motiu de la marxa és «denunciar la inseguretat creixent i la deixadesa que pateix la ciutat darrerament», en referència a l'onada de robatoris que hi ha hagut al centre. A més de Josep Anglada, que és el president de SOMI, a la manifestació també hi haurà el seu representant al Vendrell, Israel Carrión, que ja va ser el número dos de la llista a les eleccions municipals del passat 2019.

Quinze mesos desapareguts

SOMI el Vendrell feia quinze mesos que no donava senyals de vida des que, a les municipals del 2019, la candidatura que aleshores encapçalava Juan Carrasco va treure uns raquítics 297 vots (un 2,02%). SOMI va néixer al Vendrell de les cendres de PxC, formació desapareguda a principis del 2019. Alguns dels seus integrants al Vendrell es van aixoplugar sota el paraigua del partit de Josep Anglada, qui anys enrere havia estat expulsat de PxC, però els resultats a les municipals van ser molt discrets.

Davant l'onada de robatoris d'aquest estiu, la formació xenòfoba, ja encapçalada per Israel Carrión com a relleu de Juan Carrasco, vol treure rèdit de l'actual situació per mirar de recuperar notorietat. El partit de Josep Anglada també va quedar fora de l'Ajuntament de Vic el maig del 2019, i poques notícies del polític se sabien des d'aleshores. Entre els anys 2011 i 2013, Anglada va visitar diverses vegades el Vendrell, on PxC havia aconseguit una important implantació de la mà d'August Armengol. Una relació que es va trencar el 2014 després de l'expulsió del fundador de PxC.


Comentaris