GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Junts pel Vendrell proposa fer un aparcament d'autocaravanes i un camí de Ronda

La formació presenta les seves prioritats en matèria turística
La platja del Francàs, al Vendrell. | BP Diari

 

Junts pel Vendrell, la candidatura que encapçala Eva Serramià per a les municipals del 26 de maig, ha presentat les seves propostes per impulsar el turisme a la ciutat. Entre elles, destaca l'aposta per fer un camí de Ronda que sigui paral·lel a la costa i que uneixi Calafell i Roda de Berà. El camí serviria per connectar alguns dels atractius turístics com l'aula aquàtica de Masia Blanca. Una proposta similar ja es va portar al ple el passat mes de juliol, en aquell cas impulsada per la Xarxa Vendrellenca.

 

Una altra proposta de Junts és la creació d'un aparcament d'autocaravanes a la ciutat, que creuen que podria «donar resposta a un mercat turístic en alça» i podria ser «un nou atractiu per visitar el Vendrell». De la mateixa manera, la formació vol impulsar un Pla de Dinamització Turística 365, amb l'objectiu de desestacionalitzar la temporada turística a través de diferents activitats culturals, wellness, potenciant el sector de la gastronomia i de l'enoturisme, o també el turisme esportiu, com a base «d'una oferta més completa que faci atractiva la ciutat tot l'any».

 

Acabar de desenvolupar la marca de ciutat

Un altre aspecte que creuen important és acabar de desenvolupar la marca de ciutat, que aquest mandat ha començat a treballar la regidoria de Turisme conjuntament amb la Universitat de Vic. Junts pel Vendrell apunta que aquest pot ser «un dels potencials a aprofitar per tal de dotar la ciutat d'una major capacitat d'atracció turística». Com també ho pot ser posar una segona oficina de turisme al centre del Vendrell, «per millorar l'atenció a tothom qui visita la ciutat».

 

Les propostes en matèria de turisme les ha presentat la número tres de la llista electoral, Mar Galeano, en un vídeo que han penjat a les xarxes socials. El partit ha afegit que en els pròxims dies aniran desgranant altres propostes que formaran part del programa electoral, un programa que la formació vol obrir a la participació de tots els ciutadans.

 

Altres notícies relacionades: