Els vendrellencs Kuryous Link faran un concert especial al Tàg.

S'ajorna el concert de Kuryous Link al Tàg del Vendrell

L'Ajuntament ha anunciat el tancament de teatres i auditoris durant quinze dies

ACTUALITZACIÓ - 12/03/2020 a les 11.45 hores

El concert que el grup vendrellenc Kuryous Link havia de fer aquest dissabte 14 de març al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) ha quedat ajornat per la crisi del coronavirus. L'Ajuntament del Vendrell ha confirmat aquest dijous el tancament dels teatres i auditoris municipals durant quinze dies, amb el qual s'han anul·lat les actuacions previstes. El concert de Kuryous Link es faria en una data que s'anunciarà pròximament.

NOTÍCIA - 04/03/2020 

Sota el nom de 'Una nit amb Kuryous Link i amics', el grup del Vendrell integrat per Serpico (veu), Juan Antonio Campos (baix) Jorge Linares (bateria), Adrià Ferré (teclats) i Permi Rovirosa (guitarra) farà la seva presentació en societat a casa seva. Serà el pròxim dissabte 14 de març a les 20.30 hores al Teatre Àngel Guimerà (Tàg), en una actuació inclosa dins la programació del Temporada.

 

'The Next Big Bang', disc de debut del grup

Kuryous Link va néixer el 2018, amb el senzill 'Cash and Business' com a carta de presentació, acompanyat d'un divertit videoclip. Després d'editar digitalment un primer EP amb quatre temes, el grup va completar aquell mateix any el seu disc de debut, que es va publicar l'estiu sota el títol de 'The Next Big Bang' (RGB Suports, 2018). L'àlbum ofereix una suggerent mescla de funk, soul, hip hop i rock, amb lletres cantades en anglès, francès i castellà.

El grup ha incorporat recentment a dos membres més, Xavi de la Salud a la trompeta i Kike Ordax al saxo, però al concert del Tàg encara comptaran amb més músics convidats, tots ells amics. Així, en diferents moments de l'actuació passaran per l'escenari artistes com Jordi Mena, Zim, Nerea Bassart, Manel Lucio, Joaquín García, Javier Gil, Art2, Space, la companyia de dansa La Factoria, Betamorfosis, Ibai Ramírez o Enga, a més de Jimmy Piñol i Pemi Fortuny, companys de Pemi Rovira a Lax'n'Busto

Les entrades per aquesta actuació tan especial es poden comprar a la pàgina web del Temporada, o a la mateixa taquilla del teatre abans de començar l'actuació. Tota la informació sobre el grup vendrellenc es pot trobar a la seva pàgina de Facebook.

També et pot interessar:


Comentaris