Lax'n'Busto ja tenen els quatre finalistes del càsting per trobar cantant

Entre ells hi ha la vendrellenca Nerea Bassart
Nerea Bassart. | nereabassart.com

El grup de rock del Vendrell Lax'n'Busto entra a l'última fase del càsting per trobar cantant. La formació ha anunciat a través de les xarxes socials quins són els quatre finalistes, que ara seran convidats al local d'assaig per cantar algunes cançons amb el mateix grup. Una de les finalistes és la cantant vendrellenca Nerea Bassart, que ha superat els diferents talls i ha arribat a l'última etapa. Els altres tres finalistes són Ruben Bravo, Aida VP, i Ernest Pratcorona.

Un total de 238 vídeos

Durant mesos, tothom qui ho volgués podia presentar-se al càsting enviant una gravació seva cantant un dels temes del grup vendrellenc. Des de Lax'n'Busto han afirmat que han estat unes setmanes «molt intenses» on han rebut 238 vídeos de cançons cantades «de les maneres més increïbles i imaginatives», i amb un nivell general «que ens ha deixat bocabadats».

En aquesta última fase, els Lax'n tocaran alguns temes al local amb els finalistes, i després decidiran si aquests graven alguna de les cançons del nou disc, que la formació enregistrarà aquest mes d'octubre. Des del grup han explicat a aquest mitjà que no hi ha encara res decidit, i que dependrà d'aquest contacte al local que algun dels finalistes —o tots quatre— prenguin part al disc.

Gravació del nou disc a l'octubre

L'àlbum suposarà el retorn de Lax'n'Busto després de dos anys de parada, que també han suposat l'adéu del seu segon cantant, Salva R. Alberch. Per al nou disc, en lloc de buscar un nou cantant, el grup ha preferit convidar a diferents artistes professionals que posaran veu a les diferents cançons. A aquests, pot ser que s'hi acabin sumant els finalistes del càsting. El nou disc de Lax'n comptarà amb la producció de Santos Berrocal i Fluren Ferrer, i s’enregistrarà i mesclarà entre la Casamurada i Blind Records.

"La Festa Major número 106 de l'Amèlia de l'Arboç" "Calafell es trasllada a l'Amèrica dels anys 50 durant quatre dies"