Licors Jané celebra 75 anys inaugurant el seu nou local al Vendrell

Prop de 700 persones passen per la Jané Winestore i l'espai Km 1187
La nova botiga del Jané Group al Vendrell. | Joan Güixens

 

Jané Group ha celebrat aquest passat divendres 8 de març el seu 75è aniversari amb l'obertura d'un nou concepte de botiga que inclou l'espai de venda (Jané Winestore) i un espai de degustació gastronòmica (Km 1187). Prop de 700 persones van visitar el nou local, en un acte en el qual hi van ser presents la directora general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Muntsa Vilalta, l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el fundador de Jané Group, Benet Jané, i el seu fill Joan Josep Jané, gerent de l’empresa.

L'humorista Pep Plaza va ser l'encarregat d'amenitzar la tarda amb els seus gags, abans que els focs d'artifici i els jocs de colors donessin per inaugurat aquest nou establiment. L'espai ha estat dissenyat pel dissenyador català Chu Uroz i l'arquitecte italià Carmelo Zapulla. Els assistents van poder degustar l'oferta d'alimentació del grup, maridats amb els vins i licors que estan a la venda a la botiga

Un milió d'euros per remodelar l'espai

Jané Group, que va facturar l'any 2018 setze milions d'euros, ha destinat un milió d'euros a la remodelació d'aquest espai, que té més de 700 metres quadrats. Situada a la carretera N-340 entre el Vendrell i Coma-ruga, la botiga era coneguda fins ara amb el nom d'Expo Licor. La remodelació que s'ha fet és estètica, però també conceptual, ja que explica els productes de manera visual i informa sobre maridatges, elaboracions i cupatges.

La botiga comercialitza més de 10.000 referències de vins, licors i destil·lats, ordenats amb criteris qualitatius per tal d’afavorir el descobriment i la tria. L’experiència es completa amb el KM 1187, un espai on es podrà degustar, amb una mínima transformació, gran part de l’oferta d’alimentació selecta de la Winestore, i es podrà maridar amb qualsevol dels vins i licors que estan a la venda a la botiga. Licors Jané Grup, fundada el 1944 per Josep Jané, és una empresa familiar líder del sector de vins i licors de la comarca del Baix Penedès, i exporta els seus productes, que elabora a una fàbrica del Vendrell, a diversos països d’Europa i d’arreu del món.

Interior del nou espai Km 1187, del Jané Group. | Joan Güixens

 

També et pot interessar:

"Enxampen a Calafell un lladre de 19 anys amb set antecedents per robatori" "La caiguda de fragments obliga a fer una actuació d'urgència a l'estany de Coma-ruga"