Lídia Rodríguez serà la cap de llista d'Ara el Vendrell a les municipals

Amb aquesta, ja es coneixen sis candidats a l'alcaldia del Vendrell

A poc a poc es van coneixent els diferents candidats que es disputaran l'alcaldia del Vendrell aquest mes de maig. Aquest passat dijous 14 de febrer va ser el partit Ara, que es presenta per primer cop a la capital del Baix Penedès, el que va donar a conèixer la seva cap de llista. Serà, com s'esperava, Lídia Rodríguez, presidenta del partit des de la seva constitució ara fa poc més d'un any.

Rodríguez ha estat escollida per unanimitat a la votació que es va fer el passat dijous. La seva era l'única candidatura presentada per encapçalar la llista. La nova alcaldable ha apuntat que Ara el Vendrell arriba «per construir un equip de veïns i veïnes que realment es preocupin pels interessos dels ciutadans sense haver de rendir comptes a interessos de partits ni ordres donades per Barcelona o Madrid».

Una candidata que el 2015 va anar amb CiU

La candidata ha afegit que vol desenvolupar una política més pròxima als ciutadans i ha comparat el Vendrell amb una «comunitat de veïns d’un pis en la que, encara que tots pensem diferent, ens hem de posar d’acord si falla l’ascensor, o per la neteja de l’escala i altres afers». Lídia Rodríguez és empresària i una de les impulsores de la Xarxa Emprenedora. El 2015 va anar a les llistes de CiU, amb Eva Serramià, tal com també ho va fer Denis Martos, un altre dels integrants d'Ara.

Amb el seu nom, ja són sis els alcaldables que estan confirmats de cara a les eleccions municipals del Vendrell. Kenneth Martínez (PSC), Eva Serramià (PDeCAT), Òscar Blasco (Podem) Eva Mata (ERC) i Jero Merino (PP) són els altres noms que ja s'han fet oficials. Queda per saber si Luz Ramírez repetirà amb Ciutadans i el nom del candidat de Som Poble, a més de veure què passa amb Vox, un cop PxC ha desaparegut. Primàries el Vendrell també presentarà un candidat després de la votació d'aquest dissabte. Ara també es presentarà a la Bisbal del Penedès en aquestes municipals.