Alumnes del col·legi Sagrat Cor del Vendrell, a la dècada dels anys vint del segle XX.

Presenten un llibre sobre la història de l'ordre carmelita al Vendrell

El municipi està commemorant els 150 anys de l'arribada de les Germanes Carmelites Teresianes

En el marc dels actes de commemoració dels 150 anys de l'arribada al Vendrell de l'ordre de les Germanes Carmelites Teresianes, l'Auditori del Tívoli acollirà el dijous 5 de novembre, a les 19.00 hores, la presentació del llibre 'L'Ordre Carmelita al Vendrell des de 1868. 150 anys al servei de les persones', obra de Magda Nogués i Nativitat Castejón i que ha estat editat per la Comunitat de les Carmelites Missioners Teresianes.

 

Fi dels actes del 150è aniversari

El llibre ha nascut de l'exposició commemorativa que es va presentar el 2019 i suposa la culminació dels diferents actes del 150è aniversari que s'han fet els dos últims anys. L'ordre de les Carmelites va ser fundada al Vendrell el 1868 pel pare Francesc Palau Quer. En un primer moment s'hi van instal·lar els germans per, a partir del 1869, fer-ho també les germanes.

La presentació, que forma part dels actes de la capitalitat de la cultura catalana, es farà amb aforament limitat i cal reserva prèvia per assistir, trucant al telèfon de l'Arxiu Comarcal del Baix Penedès, el 977 66 73 96. Tots els que estiguin interessats en el llibre el poden demanar al correu electrònic libro150cmt@gmail.com. L'entrada a l'acte es farà de forma esglaonada a partir de les 18.00 hores.


Comentaris