Lloll Bertran.

La coneguda Lloll Bertran actua al Tàg del Vendrell

Un concert de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra i un recorregut musical pel Museu Guimerà completen l'oferta

La coneguda actriu Lloll Bertran presenta aquest diumenge 5 de maig, a les 18.00 hores, el seu espectacle 'El secret de la Lloll' al Teatre Àngel Guimerà (Tàg) del Vendrell, a partir de les sis de la tarda. Es tracta d'un conte teatralitzat on s'explica la història d'un comte francès i una cupletista catalana, amb moltes aventures, sorpreses i bogeries. Lloll Bertran interpreta tots els papers de l'auca i desplega tot el seu art com a 'show-woman'.

L’espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat. Es tracta d'una història de suspens en la qual conviuen personatges ben variats, algun de molt actual, i també inclou un bon nombre d’estils musicals. Junt amb Lloll Bertran, que també s'encarrega de la direcció, prenen part a la funció Ariadna Cabiró i Isaac Fonoll (al piano), Bernat Cot i Eduard Autonell. Les entrades es poden aconseguir a la regidoria de Cultura (la Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977 66 56 84. Es poden comprar també al web Ticketea i el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de l'inici.

La Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, a l'Auditori

La programació cultural d'aquesta setmana al Vendrell també inclou l'actuació de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, el dissabte 4 de maig a les 20.30 hores a l'Auditori Pau Casals. Aquesta és una prestigiosa formació internacional de músics instal·lats a Barcelona que està despertant l’interès del públic de tot Europa, amb les seves reinterpretacions personals de música dels Balcans, de l'Orient Mitjà i de la Mediterrània.

L'orquestra és l'evolució de la Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, un grup de música klezmer i gitana de l'est d'Europa que durant tres anys es va convertir en un referent de la música ètnica a Barcelona, ciutat que la va veure néixer i on, en molt poc temps, va aconseguir una imparable projecció internacional.

Visita musical al Museu Guimerà

Per altra banda, també cal destacar que aquest diumenge 5 de maig es farà al Museu Àngel Guimerà del Vendrell, a partir de les dotze del migdia, un recorregut musical per la vida i obra del dramaturg Àngel Guimerà, amb motiu del 174è aniversari del seu naixement. Sota el nom de 'Una visita musical per a una vida teatral', la visita anirà a càrrec del músic David Puertas. «La Santa Espina», musicada per Enric Morera, és una de les peces que es podran escoltar dins del recorregut.

El músic i divulgador musical David Puertas descobrirà un dels dramaturgs més importants del segle XIX i, a través de les diferents peces musicals, guiarà un itinerari per les diferents sales del museu on es parlarà també de la seva vida i obra. La visita, apta per a tots els públics, tindrà una durada d’una hora i serà gratuïta, però cal fer reserva prèvia als telèfons 977 66 10 06 o 977 18 18 19.

També et pot interessar:


Comentaris