L'Ajuntament de Llorenç del Penedès.

Llorenç del Penedès prioritza les millores a la xarxa d'aigües i a l'enllumenat al pressupost del 2021

Una altra partida important és la de les inversions socials per fer front a la Covid

L'Ajuntament de Llorenç del Penedès ha aprovat el pressupost per aquest any 2021, que puja a 3,2 milions d'euros, amb 800.000 euros per destinar a inversions. Els comptes suposen un increment respecte als del 2020, que van ser de 2,6 milions d'euros.

Les inversions que es faran enguany seran de millora de la xarxa d'aigua potable i de renovació de l'enllumenat públic, que serà substituït per leds. Això comportarà un estalvi de prop de 30.000 euros anuals, segons el govern, raó per la qual s'ha optat per mantenir aquestes actuacions.

Augmentar el deute municipal

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Per fer front a les inversions, el consistori usarà el romanent de tresoreria existent i augmentarà el deute municipal, ja que els impostos i les taxes s'han congelat. L'Ajuntament ha afegit que aviat s'anunciaran exempcions a empreses i autònoms que van haver de tancar durant la pandèmia. El pressupost del 2021 es pot consultar en aquest enllaç.