GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Lluís Navarrete és escollit nou president comarcal d'ERC del Baix Penedès

Substitueix a Toni Rufo, president els últims tres anys
La nova executiva comarcal d'ERC del Baix Penedès. | Cedida

 

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ja té el seu nou president comarcal al Baix Penedès. Es tracta del vendrellenc Lluís Navarrete, que ha rellevat a Toni Rufo amb una candidatura de consens. El congrés comarcal celebrat aquest dissabte 1 de desembre al Vendrell ha donat un suport majoritari a la candidatura de Navarrete. Per la seva banda, Toni Rufo deixa el càrrec després de tres anys al capdavant del partit a la comarca. 

 

La candidatura de Lluís Navarrete també compta amb Carles Ribé de l'Arboç com a secretari d'organització, Rafa Pardo de Cunit com a secretari de finances, Joan Ignasi López de Sant Jaume dels Domenys com a secretari d’imatge, comunicació i política comarcal, Analís Revés d’Albinyana com a secretària de la dona, Ivan Faccia de Cunit com a secretari de política municipal, Manel Roig, de la Bisbal del Penedès com a secretari d'Acció Política i Sectorial, Albert Rovira del Vendrell a la secretaria de Joventut, Josep Figueres de Llorenç del Penedès a la secretaria de la Vegueria del Penedès, Pilar Verdun de la Bisbal del Penedès a la secretaria de Benestar Social, Carme Vilar del Vendrell a la secretaria d'ensenyament i Martí Ventura de Sant Jaume dels Domenys a la secretaria de política agrària.

 

Perspectiva plural i integradora

Durant la seva presentació, Navarrete ha marcat els eixos de la gestió que vol dur a terme la nova executiva comarcal, centrada en una perspectiva «plural i integradora, des del màxim consens i tenint sempre com a referència els valors republicans», sense oblidar «els grans reptes que tenim al davant en els pròxims mesos». Lluís Navarrete també ha tingut paraules d'agraïment cap al president sortint, Toni Rufo, i tota la seva executiva, a qui ha mostrat el reconeixement per la feina feta durant aquests tres anys.

 

De la mateixa manera, el nou president d'ERC al Baix Penedès ha tingut un record especial «per les preses i presos polítics, així com per les exiliades i exiliats», demanat que «mantinguin el coratge com han fet fins ara». El congrés comarcal d'ERC del Baix Penedès ha comptat amb la presència de la secretaria d’Organització d’ERC, Sus Martí, i la diputada al Parlament i presidenta regional del Penedès, Lluïsa Llop.