GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Maguy Antolin manté que el PSC ha comès «un error» amb la seva expulsió

Assegura que va rebre la notificació de la seva expulsió un dia després del ple
Maguy Antolin, durant la seva intervenció al ple de la moció de censura. | M.G.

 

Dos dies després que la moció de censura contra l'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, no prosperés, segueixen arribant reaccions dels diferents protagonistes. La principal derrotada, l'exregidora socialista Maguy Antolin, ha volgut explicar a aquest mitjà les seves sensacions, assegurant que els socialistes han comès «un error» expulsant-la del partit i manté que el procediment no es va fer de la forma correcta.

 

La regidora no adscrita assegura que el burofax amb la notificació de la seva expulsió no li va arribar fins a aquest dijous 23 d'agost, un dia després del ple. També assegura que els estatuts del partit donen «deu dies per presentar al·legacions i poder impugnar la decisió d'expulsió», un termini que, en el seu cas, afirma que no es va complir, raó per la qual ella creu que seguia sent membre del PSC durant el ple de votació de la moció de censura.

 

Demana a la Comissió de Garanties del PSC que prengui mesures

Antolin també acusa el secretari de l'Ajuntament de «prevaricació», tot i que aquest ja va apuntar durant el ple que no es pot immiscir en assumptes interns del partit i que l'alcaldessa, Agnès Ferré, havia signat un decret pel qual es passava a Antolin al grup de no adscrits el divendres 17 d'agost. Per tot això, Antolin ha demanat a la Comissió de Garanties del PSC «que prengui mesures contra el primer secretari de l'agrupació de la Bisbal per cometre una falta greu».

 

Tot i la petició de Maguy Antolin, va ser la mateixa Comissió de Garanties del PSC qui va acordar l'expulsió definitiva de la regidora, decisió que posteriorment l'agrupació socialista de la Bisbal va traslladar a l'Ajuntament. Després de la fallida moció, el PDeCAT manté el govern al municipi, però només amb cinc regidors. A l'oposició queden els cinc regidors d'ERC i la regidora no adscrita Maguy Antolin.