Marc Bartra rep la visita d'una serp a casa seva durant el confinament

El futbolista de Sant Jaume dels Domenys i la seva família estan confinats a Sevilla
Marc Bartra rep la visita d'una serp a casa seva | @marcbartra

Ensurt a casa de Marc Bartra aquest dilluns, 4 de maig, amb la inesperada visita d'un animal a la porta de casa seva. El futbolista de Sant Jaume dels Domenys ha publicat a les 'stories' del seu Instagram uns vídeos on ensenya com una petita serp intentava colar-se dins de casa seva.

Bartra ha publicat un primer vídeo on es mostrava sorprès per la visita del rèptil, que aixecava el cap i intentava enfilar-se per la porta. El futbolista exclama «quina 'pedazo' de serp, xaval!», mentre grava l'animal, «ostres! Has vist quina serp?». Encuriosit per saber de quina espècie de serp es tracta, a la següent 'storie' Bartra ha volgut preguntar als seus seguidors si algú la reconeixia. «Algú em pot dir quin tipus de serp és?», preguntava segurament preocupat per si l'animal era perillós per ell i la seva família.

Marc Bartra i la seva família, la seva dona Melissa Giménez i els seus tres fills, Gala, Abril i Max, han passat les darreres setmanes confinats a casa seva, a Sevilla, a l'espera de que pugui tornar als entrenaments amb el seu actual club, el Reial Betis

Marc Bartra pregunta si algú sap quina espècie de serp és | @marcbartra

"Bones notícies per a les embarassades del Baix Penedès" "El Vendrell fa obres per evitar el pas d'aigua per sobre la carretera a Sant Salvador"