Presentació del Temporada al Vendrell.

Molta música i la tornada dels espectacles infantils, a la temporada cultural del Vendrell

Buhos, Pemi Rovirosa i Guillem Albà, alguns dels espectacles musicals destacats

El Vendrell ha presentat aquest dimarts 2 de febrer la programació cultural del primer trimestre del 2021, englobada en el Temporada. El consistori segueix apostant per mantenir els espectacles culturals de forma segura, complint amb les mesures dictades des del Procicat. «Hem demostrat que no ens rendim i que seguim apostant per una cultura valenta, però segura», ha remarcat la regidora de Cultura, Sílvia Vaquero.

Predomini de la música

La programació comença aquest dissabte 6 de febrer amb l'espectacle 'Teràpia col·lectiva' dels Buhos, que va ser ajornat el passat mes de gener. Els calafellencs oferiran una particular mescla de música i teatre sota la direcció d'Albert Pla, en un espectacle que té ja totes les entrades venudes. «Hem volgut reformular la nostra proposta per adaptar-la als teatres i creiem que ho hem aconseguit», ha explicat el cantant de la formació, Guillem Solé.

L'espectacle començarà a les vuit de la tarda, el mateix horari que s'ha fixat per a totes les propostes aquest primer trimestre, condicionat pel toc de queda. La música és predominant en la programació, amb altres noms destacats com el de Pemi Rovirosa, que actuarà el 20 de març. El guitarrista de Lax'n'Busto —que presentarà al Tàg el seu primer disc en solitari acompanyat de la seva nova banda Els Invictes— ha agraït l'esforç del Vendrell per seguir mantenint una programació cultural.

L'apartat musical també inclou les actuacions de Guillem Albà & la Marabunta (13 de març al Tàg), dels Northern Cellos i les seves versions de grups com Queen, AC/DC o Avicii (27 de febrer a l'Auditori Pau Casals) i de Chicuelo i Marco Mezquida (6 de març a l'Auditori Pau Casals). 

Espectacle familiar i teatre

Un altre aspecte destacat és el retorn dels espectacles familiars, que no s'havien tornat a programar des del març de l'any passat. La barreja de teatre i música de Landry el Rumbero (21 de març a l'Auditori) suposa un nou al·licient per als més petits. Pel que fa al teatre, el Temporada programa dues obres al Tàg. La primera serà el 10 de febrer amb 'Lo nuestro', de la companyia Sala Flyhard, mentre que la segona serà 'Els gossos', dels tarragonins Sala Trono (27 de març).

Les entrades es poden comprar a partir d'aquest divendres 5 de febrer de forma presencial a l'Escola de Música Pau Casals, a la web del Temporada o a la taquilla una hora abans de l'inici de l'espectacle.