Dol a Cunit per la mort de Marisa Ibáñez, bibliotecària municipal des de 1989

Des del consistori han volgut destacar la seva «passió, dedicació i caràcter», tot expressant el condol a família i amics

Dol a Cunit per la mort de Marisa Ibáñez, treballadora municipal dedicada a la biblioteca cunitenca des de l’any 1989, quan les instal·lacions encara eren als baixos de l’actual Casal Municipal. Ibáñez, precisament, va ser responsable de la Biblioteca Pública al nucli antic i també ho ha estat en la ubicació actual del carrer de la Creueta, ja amb el nom de Biblioteca Municipal Marta Mata.

La passió, la dedicació i el caràcter de la Marisa, expliquen des de l’Ajuntament, ha fet que la Biblioteca de Cunit «hagi estat, des dels inicis, un referent per a tota la població, però sobretot per als infants i el jovent». El 2019 l’equipament cultural va fer 30 anys, quasi tres dècades de la mà de Marisa Ibáñez «que ja formen part de la història local». Des del consistori han volgut expressar el seu condol a familiars i amics.

"Esperançadors resultats a les proves de Covid-19 fetes al CAP del Vendrell" "La nova targeta de Renfe que el Baix Penedès espera amb delit"