Mor el nen de 10 anys que es va ofegar diumenge a Coma-ruga

Estava ingressat a l'Hospital Sant Joan de Déu
Un helicòpter del SEM en una imatge d'arxiu. | Twitter (@semgencat)

 

El nen de 10 anys que es trobava en estat crític després d'ofegar-se a la platja de Coma-ruga la tarda d'aquest diumenge, 15 de juliol, ha acabat morint aquest dilluns, 16 de juliol. El nen va ser traslladat en un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques a l'Hospital Sant Joan de Déu, on estava ingressat amb pronòstic crític. 

Els socorristes de Coma-ruga el van treure amb aturada cardiorespiratòria

El telèfon d'emergències 112 va rebre l'avís deu minuts abans de les tres del migdia, quan un nen de 10 anys s'havia estat a punt d'ofegar a la platja de Coma-ruga, al Vendrell. Els socorristes van treure el nen de l'aigua amb una aturada cardiorespiratòria i li van practicar les maniobres de reanimació cardiopulmonar fins que el personal mèdic del Sistema d'Emergències Mèdiques va poder arribar al lloc dels fets. S'hi van desplaçar tres ambulàncies i un helicòpter. 

 

El nen va ser traslladat en helicòpter a l'Hospital Sant Joan de Déu

Posteriorment, el nen va ser traslladat per un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona amb pronòstic crític. Finalment, el menor ha acabat perdent la vida la tarda d'aquest dilluns, després d'haver estat ingressat al voltant de 24 hores en aquest centre hospitalari barceloní. 

Tres morts a les platges catalanes en un cap de setmana

Amb la mort del nen de 10 anys, ja són tres les persones que han perdut la vida per ofegaments a la costa catalana aquest cap de setmana. La tarda d'aquest dissabte, 14 de juliol, un home de 74 anys va morir ofegat a la platja de la Paella, a Torredembarra, després que fos rescatat de l'aigua inconscient i el personal d'emergències no pogués fer res per reanimar-lo. La mateixa tarda de dissabte un altre home de 37 anys va perdre la vida després d'ofegar-se a la platja de les Anquines de Sitges, a la costa del Garraf. 

 

D'altra banda, una dona de 78 anys també va morir ofegada el matí d'aquest diumenge en una piscina privada a Santa Oliva.